Ana sayfa Sosyal Medya Toprak Can Adıgüzel, Kalp Yarası’nın Yaman karakterine hem benziyor hem benzemiyor!

Toprak Can Adıgüzel, Kalp Yarası’nın Yaman karakterine hem benziyor hem benzemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası isimli atv dizisinde tehlikeye atılmaktan çekinmeyen karakterin ismi yaman. Toprak Can Adıgüzel tarafından başarıyla canlandırılan bu karakter, hikayenin de kilit noktalarından birisi oldu.

Alev Alev dizisiyle kendisini gösteren Toprak Can Adıgüzel, başarısının karşılığını Kalp Yarası dizisine geçerek elde etti. Oyuncu, Antakya’da yapılan çekimlerde performansı ile dikkat çekerken, kişilik özellikleriyle de Yaman karakterini andırıyor.

Sert bir yapısı bulunan oyuncu, ayrıca doğru olduğuna inanmadığı bir şeyi de asla söylemeyecek birisi… Dizi TV programına konuşan oyuncu, “İnanmadığım bir şeyi, doğru olmadığına inandığım bir şeyi kimse bana söyletemez” diye konuştu.

Heyecanı ve adrenalini hiç sevmeyen oyuncu, bu noktada Yaman karakterinden ayrılıyor. “Çok garantici bir adamım. Heyecan, adrenalin gibi şeyler bana çok uzak. Benim içimde bir dede var, o yüzden adrenalin içeren şeylerden ben uzağım” diye konuştu.

Toprak Can Adıgüzel, Kalp Yarası'nın Yaman karakterine hem benziyor hem benzemiyor! 7

Oyunculuk dışında müzik ile uğraştığını belirten Toprak Can Adıgüzel, lise yıllarında başladığı tiyatro çalışmalarının ardından İstanbul Aydın Üniversitesi’nde oyunculuk bölümünü bitirdi.

Merve Çağıran’ın canlandırdığı Hande karakterine aşık olan Yaman’ın yapmayacağı bir şey yok. Toprak Can Adıgüzel de bu noktada canlandırdığı karaktere benziyor.

“Aşık olduğum zaman çok fazla emek veren bir adama dönüşürüm” diye konuşan genç oyuncu, bir insanı ne kadar çok sevdiğinin verdiği bu emek ile ölçülebileceğini de anlattı.