Ana sayfa Dizi Haberleri Destan reytinglerde birincilik kaybetti, Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey’in gücü zayıfladı!

Destan reytinglerde birincilik kaybetti, Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey’in gücü zayıfladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanan diziler arasında birincilik yarışı artık itti. Çünkü Survivor All Star 2022 yarışması ve Fox Ana Haber Bülteni’nin ciddi bir yükseliş sergilemesi nedeniyle artık salı rekabetinde diziler birincilik elde etmekte çok zorlanacak.

25 Ocak Salı akşamı yayınlanan diziler arasında Destan tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde ederken, AB ve ABC1 kategorilerinde ise dördüncü sırada yer alabildi. Masumlar Apartmanı dizisinin tüm kişilerde altıncı sırada yer aldığını ve AB ile ABC1 kategorilerinde ise ancak üçüncü olabildiğini görüyoruz. Dizinin sezon başında birincilikleri üst üste kazandığı hatırlanınca yaşanan ciddi izleyici kaybı da rakamlara yansıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ise ilk başlara göre çok daha sıkıntılı bir durumda olduğunu reytingler gösteriyor. Dizi ortalama oranlara doğru yavaş yavaş geriliyor. Fox TV’nin bu sezon en iyi çıkış yapan dizisi olarak görülen Evlilik Hakkında Her Şey, yine önemli bir izleyici kaybı ile karşı karşıya kaldı.

Dizinin tüm kişilerde günü 10. sırada tamamlaması, AB’de beşinci ve ABC1’de de yedinci sırada bulunması dikkatleri çekiyor.

Hem Masumlar Apartmanı hem de Evlilik Hakkında Her Şey bu sonuçlara rağmen hala önemli bir başarı ile yayınlarına devam ediyor. İki dizinin de güçlü bir şekilde ekranda yer aldığını, sadık izleyiciler tarafından desteklendiğini de belirtelim. Reytingler düşse bile sadık izleyici kitlesi bu iki diziyi de taşımayı sürdürüyor.