Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisine büyük ödül! İzleyicisi diziye ödül kazandırdı!

Sen Çal Kapımı dizisine büyük ödül! İzleyicisi diziye ödül kazandırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonuyla yeniden ekranlara gelmeye hazırlanan Sen Çal Kapımı dizisi ödül kazandı. Fox TV’de yayınlanan dizi izleyicilerin oylarıyla Shorty Awards’ın hashtag kategorisinde Onur Ödülü’ne layık görüldü.

Uluslararası bir ödül olan ve dünyanın en ünlü sosyal medya influencer’larının yarıştığı Shorty Awards’ta ödüle layık görülen Sen Çal Kapımı dizisi bu ödülü #KalpUnutmaz hashtag’iyle kazandı.

Böylece Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi sosyal medyadaki başarısını uluslararası arenada da kanıtlamış oldu.

Bu sonuç, izleyicilerin sevdikleri dizileri sosyal medyada ne kadar büyük başarılara ulaştırabileceğinin de bir göstergesi olarak karşımıza çıktı. Zira Sen Çal Kapımı dizisi bu başarısını tamamen izleyicisine borçlu.

Sen Çal Kapımı dizisine büyük ödül! İzleyicisi diziye ödül kazandırdı! 7

Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı yakında hikayesindeki çok büyük değişikliklerle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezon 9 Haziran’da ekranlara gelmeye başlayacak.

Geçtiğimiz günlerde ikinci sezon fragmanı da yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde 5 yıllık zaman atlaması da yaşanacak. Yeni bölümde yeni oyuncularla hikaye daha da zenginleştirilecek. Eda ve Serkan karakterlerinin bir çocuğu olacak.

Sen Çal Kapımı dizisi geçen sezon reytinglerde kötü sonuç alıyordu. Ancak dizinin yurt dışındaki başarısı yapımcıların devam kararı vermesine neden oldu. Dizi en son İtalya’da yayın hayatına başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde de Sırbistan’da da yayınlanacağı ortaya çıktı. Dizinin yurt dışı satışlarının çok iyi gitmesi, Fox TV’nin de hikayenin devam etmesini istemesinin bir nedeni olarak gösteriliyor.