Ana sayfa Dizi İzle Tozkoparan 14. Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Tozkoparan 14. Yeni Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında yayınlanan çocuklar ve onlarla birlikte ailelerinde severek izlediği Tozkoparan dizisinin önümüzdeki hafta ekrana gelecek olan 14. bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. 17 Şubat Pazar günü yayınlanacak olan 14. bölümden ilk görüntüler paylaşıldı. Videodan detayları öğrenebilirsiniz.

TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Tozkoparan dizinini 13. bölümü 10 Şubat Pazar akşamı ekranda yerini almıştı. Dizinin 13. bölümünde yaşananların detayı şöyle:

Salih, Mavi Ay takımını yalnız bırakmakla yanlış bir karar aldığını anlar ve takım ile derslere afilli bir dönüş yapar. Ayrılığın ardından ilk ders günlerinde çeşitli sürprizlerle karşılaşan Mavi Ay, daha önce denemedikleri şeyleri deneyecek ve okçulukta kendilerini keşfedecektir. Azmi, rafları boşaltıp Azimli Bakkal’ı büyük bir zarara uğratan Sezgin’e karşı kızgınlığını korumaktadır. Sezgin’in kafasında ise başka şimşekler çakmaktadır. Okula misafir olan geleneksel okçuluk sporcuları yaptıkları özel gösteri atışları ile çocukların büyük ilgisini çeker.

Çocuklara geleneksel okçuluğu sevdirmek amacıyla geldiklerini iddia eden misafirler Usta’nın büyük sırrından haberdardır. Nevzat ile Ayla arasındaki rekabet son hız devam ederken Sinan farkında olmadan Ayla’nın eline çok önemli bir bilgi verir. Burak, harita üzerinde yaptığı hesaplamalarda çok büyük bir yanlışlık yaptığını farkeder. Ormanın derinliklerinde bambaşka bir rotaya doğru yola çıkan Mavi Ay’ı adeta bir hazine avı beklemektedir.