Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde Nesrin Cavadzade’nin içinden sanki Angeline Jolie çıktı!

Yasak Elma dizisinde Nesrin Cavadzade’nin içinden sanki Angeline Jolie çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisi, 100 bölümü geride bırakan ender dizilerden birisi oldu. Bu büyük başarı da Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam’ın başarısı takdire şayan. 3 başarılı isim adeta dizinin sürükleyicileri oldu.

Yasak Elma’nın 100. bölümü çekilirken koronavirüse yakalandığı ortaya çıkan Eda Ece, kısa sürede yeniden ekibe katıldı ve 8 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 101. bölümde de yerini alacak. Dizinin yeni bölümünden bir başka detay ise Şahika’nın müthiş dövüş yeteneğinin de ortaya çıkacak olması…

Ender, Hasan Ali beyin en yakınındaki Mahmut’u hedefe koyuyor. Hasan Ali de, Şahika’yı ortadan kaldırması için Mahmut’a görev veriyor. Bir akşam vakti Şahika evde otururken eve yüzünü örterek giren siyahlar içindeki Mahmut, Şahika’yı öldürmeye yelteniyor.

İşte o anlarda Nesrin Cavadzade’nin başarıyla canlandırdığı Şahika’nın içinden adeta bir canavar çıkıyor. Mahmut ile dövüşen, onu yerlere vuran, canını kurtarmak için her yolu deneyen Şahika bu durumdan nasıl kurtulacak? İzleyiciler bu sahnede Angelina Jolie’nin Ajan Salt isimli filmindeki Evelyn Salt karakterini anımsayacak görüntülerle karşılaşacak.

Yasak Elma dizisinde Nesrin Cavadzade'nin içinden sanki Angeline Jolie çıktı! 7

Cavadzade’nin içinden adeta Angelina Jolie çıkmış diyeceğiniz sahneler geliyor. Yasak Elma dizisi yine heyecan yüklü bölümü ile reytinglerde yükseliş yaşayabilir. Geçtiğimiz bölüm düşen reytingler yeniden bu heyecanlı sahnelerle yükseliş sergileyebilir.

İşte Yasak Elma dizisinin büyük ilgi görmesi beklenen 101.yeni bölümünden ilk fragman: