Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tozluyaka dizisinin final kararı resmen duyuruldu!

Tozluyaka dizisinin final kararı resmen duyuruldu!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyicilerle 26. bölümü ile son kez buluşacak olan Tozluyaka dizisinde geriye sadece 2 bölüm kaldı. 18 Aralık Pazar akşamı 25. bölüm yayınlanacak ve bir sonraki hafta da 25 Aralık’ta dizinin son kez izleyicilerle buluşacağı resmi olarak da açıklandı.

Daha önce basında iddia olarak yer alan final kararı, yayınlanan fragmanda son 2 bölüm olduğunun belirtilmesi ile netleşmiş oldu. Yaz döneminde başlayan, hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken Tozluyaka dizisinde finalden önce neler yaşanacağı da ortaya çıktı. İşte Tozluyaka 25. bölüm detayları:

Kenan ne yaparsa yapsın gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. Bu defa kurtulmak için daha sert oynayacaktır. Fakat Derya ve Önder’in aşkı Kenan’ın tüm oyunlarından daha güçlüdür. Ali ise tüm bu gerginliklerin arasında hayatının fırsatını yakalamıştır.

Yurt dışında futbol kariyeri. Ama önünde büyük bir engel vardır o da Berk. Öfkesiyle ve kıskançlığıyla Ali’yi harcayacak kadar ileri gidecektir Berk. Tüm bunları olurken, Derya’nın evliliğinin anlaşmalı bir evlilik olduğunu öğrenen Çağrı çok pişmandır söyledikleri için.

Ali ve Derya’ya karşı mahçuptur ve bu durumu düzeltmek niyetindedir. Tüm bunlarla uğraşırken sevgilisinin de kendisinden uzaklaştığını düşünüyordur. Oysa Zeyno öğrendiği gerçekleri söyleyemediği için kaçıyordur.

Sırlar artık ortaya çıkmaya hazırdır. Nesrin, Zeyno’yu susturmaya çalışırken karşısında Derya’yı bulacaktır.