Ana sayfa Sosyal Medya TRT1 dizisindeki ayrılıklar sonrası Ekin Koç’tan Uyanış Büyük Selçuklu yorumu!

TRT1 dizisindeki ayrılıklar sonrası Ekin Koç’tan Uyanış Büyük Selçuklu yorumu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin sezon finali yapmasının ardından tüm ekibin dağıldığı gerçeği ile izleyiciler yüzleşmek durumunda kaldı. Gelecek sezon hikaye geriye doğru işleyecek ve Sultan Alparslan’ın dönemi 3 sezon boyunca anlatılacak.

Uyanış Büyük Selçuklu’da ilk sezon Melikşah dönemiydi ve artık mazi oldu… 34 bölüm süren ve milyonları çok etkileyen bu etkileyici dönemin öne çıkan isimlerinden birisi de Ahmet Sencer karakterine hayat veren Ekin Koç oldu. Çok başarılı bir karakter sunumu sergileyen oyuncunun hayranları, adeta ekran başında mest oldu.

Ekin Koç’un adeta devleştiği ve ne kadar yetenekli olduğunu bir kez daha sergilediği diziden ayrılışı hayranlarını çok üzdü. Yeni sezonda Mehmet Özgür dışında ekipten kimse olmayacak. Ekin Koç da 1 sezon süren bu büyük maceradan sonra kendisine gelen yeni teklifleri değerlendiriyor.

Cihangir’de bir kafede kameralara takılan oyuncunun elinin sargılı olması dikkatleri çekti. Sette kırılan parmağına ikinci kez operasyon yapıldığı ortaya çıktı. Her şeyin yolunda olduğunu söyleyen oyuncu, “Parmağım kırılmıştı, ikinci bir ameliyat gerekiyordu, onu oldum” diye konuştu.

Parmak kırılması olayının Ekim ayında yaşandığını ifade eden Ekin Koç’a hayranlarının haklarının yenildiğine yönelik itirazları soruldu. İlk sezonun ardından tüm kadronun emeklerinin bir kenara bırakılarak ikinci sezonda hikayenin geriye gitmesine yönelik sosyal medyada birçok eleştiri olmuştu.

Ekin Koç, kendisine sorulan bu durum ile ilgili soruya yanıt vermek istemedi. Oyuncu, “Bu konu hakkında konuşmasam daha sağlıklı olur” dedi.

Yaz aylarında bir projede yer alabileceğini belirten oyuncu, bir aksaklık çıkmamasını umut ettiğini belirtti. Oyuncu, bir sinema filminde yer alacağını anlattı ve dönem yapımı olmadığını anlattı.

Ekin Koç, uzun saçını ise bir süre daha kestirmeyecek. Uzun saçın oyuncu için çeşitlilik yaratmada iyi olduğunu anlatan oyuncu, bir süre daha bu imajı ile kalmaya devam edecek.