Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1, Kanal D ve atv karar verdi! Üst üste 3 dizi final yapacak!

TRT1, Kanal D ve atv karar verdi! Üst üste 3 dizi final yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanallarında yaz döneminde başlayan dizilerin birbiri ardına final kararları gelmeye devam ediyor. Şimdiye kadar bitirilen dizilerin yanına 3 yeni yapım daha eklenecek. TRT1 ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan Mükemmel Eşleşme isimli dizi 13. bölümü ile 12 Ekim çarşamba günü son kez ekranda olacak.

Gizem Sevim ile Ahmet Kayakesen’in başrollerinde yer aldığı TRT1 dizisi, bir aile hikayesi olduğu için öne çıkmıştı. Dizinin 13. bölümde final yapmasının altında ise düşük reytingler alması yatıyor. TRT1’in de kamu yayıncısı olmasına rağmen, özel kanallar gibi dizilerine erken finaller yaptırmaya başlaması sektörde yeni bir dönemin başladığını gösteriyor. Artık hiçbir yayıncı, kar edemediği bir diziyi uzun süre yayında tutmak istemiyor.

TRT1, Kanal D ve atv karar verdi! Üst üste 3 dizi final yapacak! 9

Kanal D ekranlarında ise 10 Ekim Pazartesi günü Seversin isimli dizi son kez izleyicilerle buluşacak. 1 Haziran’da başlayan ve pazartesi akşamları romantik komedi hikayesi olarak yoluna devam eden Seversin’in başrollerinde İlayda Alişan ile Burak Yörük bulunuyor. İki genç oyuncunun güçlü sinirjisi de dizinin daha uzun süre devam etmesini sağlamaya yetmedi.

Kanal D’nin Seversin dizisine 20 bölümü kadar süre tanıması bile çok önemli bir gelişme oldu. Zira dizinin reytingleri düşük geldiği için haftalar önce bitirilmesi düşünülebilirdi. Ancak Seversin dizisi Kanal D’nin kendi prodüksiyonu olduğu için ve düşük maliyetleri sebebiyle 20. bölüme kadar ekranda yer almayı sürdürdü.

TRT1, Kanal D ve atv karar verdi! Üst üste 3 dizi final yapacak! 10

Bir başka dizi final haberi ise atv’den geldi. 17. bölümü ile birlikte Gül Masalı isimli dizinin de 16 Ekim Pazar günü son kez izleyicilerle buluşacağı ortaya çıktı.

Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, naif hikayesi ve etkileyici Isparta manzarası ile öne çıkmıştı.

TRT1, Kanal D ve atv karar verdi! Üst üste 3 dizi final yapacak! 11

Yeni haftada 3 dizinin finaline şahitlik edeceksiniz. Pazartesi günü Seversin, Çarşamba günü Mükemmel Eşleşme ve Pazar günü de Gül Masalı dizileri son kez ekranda yer alacak.