Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’dan ayrılan Onur Buldu yeni projesiyle yine kahkaha attıracak!

Güldür Güldür Show’dan ayrılan Onur Buldu yeni projesiyle yine kahkaha attıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 9 sezon boyunca Güldür Güldür Show ekibinin bir üyesi olan ve Bilal karakteri ile de milyonların hayranlığını kazanan Onur Buldu, bu sezon ekipten ayrıldı. Exxen isimli platformda Sizi Dinliyorum dizisine başlayan Onur Buldu, ayrıca reklam filmleriyle de uzun süredir ekranda dikkatleri çekiyor.

Onur Buldu’nun bir başka projesi ise çekimleri geçen yıl tamamlanan Kim Bu Aile isimli sinema filmi oldu. Nurgül Yeşilçay, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Bestemsu Özdemir ve Ferit Aktuğ gibi isimlerle birlikte başrolde yer alan Onur Buldu, yine izleyenleri çok güldürecek.

Filde tatlı dolandırıcısı Ali karakterini canlandıran Onur Buldu, izleyicilerin eğlenecekleri ve çok iyi bir uyum içinde çektikleri bir film yaptıklarını söyledi.

Oyuncu, Kim Bu Aile projesi için şunları anlattı: “Filmin tatlı dolandırıcısı Ali’yi oynuyorum. Bu aileyi bir araya getiren benim karakterim. Bir mafya takibi sırasında başarısız bir operasyon sonucu açığa alınan iki polisin ailesini oluşturmakla yükümlüyüm. Ondan sonra hikayeler başlıyor zaten. Çok eğlenerek uyum içinde çalıştığımız büyük bir prodüksiyon oldu, sinemada izlemeye değecek bir film. Umuyorum seyircimiz de sevecektir.”

Güldür Güldür Show'dan ayrılan Onur Buldu yeni projesiyle yine kahkaha attıracak! 7

7 Ekim Cuma günü vizyona giren Kim Bu Aile isimli sinema filminde çok zorlu aksiyon sahneleri çektiklerini anlatan Cengiz Bozkurt ise dövüş sahnelerine dikkat çekti.

Usta oyuncu, “Çok zorlu aksiyon sahneleri var ama hepsinin üstesinden geldik. Çok kalabalık sahneler var izleyince göreceksiniz. Belki de Yeşilçam’dan beri bu kadar kalabalık dövüş sahneleri çekilmemiştir” diye konuştu.