Ana sayfa Sosyal Medya TRT1 neden Kalk Gidelim’e kıydı? Bu final kararının arkasında ne var?

TRT1 neden Kalk Gidelim’e kıydı? Bu final kararının arkasında ne var?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalk Gidelim dizisi TRT1’in kararıyla güle oynaya finale gidiyor! Muğla’nın Yeşilyurt bölgesinde çekimleri yapılan Kalk Gidelim dizisi, 4 sezondur ekranda yer alıyor ve şimdiye kadar da 131 bölümü izleyicilerle buluştu. Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Erkan Sever, Hayrettin ve Ayça Varlıer’in başrollerinde yer aldığı dizide birçok farklı rolle ünlü isimlerde yer aldı ve almaya devam ediyor.

Türkiye’nin en organik ve hayvan dostu dizisi olarak da bilinen Kalk Gidelim’de neşeli hikayeler de uzun süredir izleyicilerin keyfini yerine getiriyordu. Ancak Gönül Dağı gibi yine bir başka TRT1 dizisi gelince Kalk Gidelim Perşembe akşamlarına alındı. Cumartesi günleri iyi sayılabilecek reytinglerle ayakta kalmayı başaran Kalk Gidelim, bu değişiklikten sonra ise izleyicilerinin büyük bölümünü kaybetti.

Gönül Dağı dizisi ise Cumartesi akşamlarına yeni bir soluk getirerek, TRT1’in reytinglerini bir hayli yukarı çıkarttı ve bu değişiklik de elde edilen bu başarı ile sorgulanmaz oldu… Kalk Gidelim dizisi ise yeni gününde, güçlü rakiplerine karşı ayakta durmayı başaramadı. TRT1’in hazırlıkları devam eden yeni dizilerinin de olduğu düşünülür ise performansı düşük olan yapımların yayında kalması da pek mümkün olmayacak gibi duruyor.

TRT1 neden Kalk Gidelim'e kıydı? Bu final kararının arkasında ne var? 7

İşte Kalk Gidelim, TRT1’in yeni stratejisi çerçevesinde reytinglerde daha güçlü yapımlarla birincilik almak ve özel kanalların diziler konusundaki hakimiyetini kırma noktasındaki çabalar sonucu, yayın hayatına veda etmek durumunda kalıyor.

Teşkilat ve Barbaros isimli yapımlar yakında TRT1 ekranında yayınlanacak. Kalk Gidelim de bu yeni gelen dizilere yer açmış oluyor. 135. bölümü ile birlikte ekrana veda edeceği ortaya çıkan dizinin 132.yeni bölümü ise 10 Aralık Perşembe günü yayınlanacak.

Son 4 bölümü kalan dizinin eğlenceli hikayesi ise devam ediyor. Fragmanda bir hayli neşeli sahneler görebilirsiniz. Kalk Gidelim dizisinin finale doğru güle oynaya gittiğini de fragmandaki görüntülere bakarak söyleyebiliriz.