Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen, en büyük kişisel zaafını ilk kez açıkladı!

Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen, en büyük kişisel zaafını ilk kez açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen, başarılı performansı ile son yılların öne çıkan kadın oyuncularından birisi oldu. Üst üste farklı projeleri başarıyla ortaya çıkartması, Sadakatsiz dizisinin 3 başrolünden birisi olmasını da sağladı.

Caner Cindoruk ve Cansu Dere ile birlikte aynı sette yer alan ve iyi de oyunculuk sergileyen Melis Sezen, Onedio’nun youtube’da yayınlanan programının da konuğu oldu. Sosyal medya üzerinden hayranlarının yolladığı soruları yanıtlayan oyuncu, “Aşk mı gurur mu?” şeklindeki soru üzerien şöyle konuştu:

“Benim için kesinlikle gurur derim. ama dediğim gibi büyük konuşmayı sevmediğim için istisnai durumlarda bazen insan en başında aşka, duyguya, kendini çok kaptırım, bir seferlik gururunu kenara atabiliyor.Belki bir seferliğine, yok ya gurur sanırım. Dediğim gibi büyük konuşmuyorum, istisna olabilir. Değecek bir şey ise olabilir. Değecek bir şey de hayırlısı.”

Melis Sezen’in aşk konusunda büyük konuşmaması önemli bir söylem olurken, bir kereliğine aşk için gururunu bir kenara itebileceğini de belirtmesi önemli bir söylem oldu.

Bir erkekte beklediklerini “Sadakat, zeka, özgüven” diye özetleyen oyuncu, en çok parayı yemek yemeye harcadığını belirtti. Yemekler arasında sevmediği bir şeyin olmadığını ifade eden oyuncu, “Asla yemek ayırt etmem, inanılmaz keyif alırım yemek yemekten. Bir tek beyin sevmiyorum” dedi.

Vücudunda estetik bir operasyon da olmadığını belirten oyuncu, ünlü olmadığı zamanlarda görüştüğü arkadaşları ile iletişiminin de devam ettiğini ve hayatında bir şeyin değişmediğini belirtti.

En büyük zaafı sorulan oyuncu, “Hayır demekte bazen zorlanıyorum. İnsanları kırmamak için. Hayır diyemiyorum, hayır diyemediğim için de ben kırılıyorum. Ama artık daha iyiyim. Öyle olduğumu düşünüyorum ama hala yolum var” dedi.

Kendinde sevmediği bir başka özelliğinin ise bazen kendisine acımasız davranmak olduğunu ifade eden oyuncunun sözlerini videodan dinleyebilirsiniz.