Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 reytingleri düşen iddialı dizisiyle ilgili önemli bir karar aldı

TRT1 reytingleri düşen iddialı dizisiyle ilgili önemli bir karar aldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kasaba Doktoru dizisi, reytinglerinin düşmesi nedeniyle ikinci sezonunda istenilen noktada bulunmuyor. Bir hastane dizisi olarak ilgi görmesi beklenen yapım, Cuma akşamları reyting rekabetinde tutunmakta zorlanıyor.

Ozan Akbaba, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ve Vildan Atasever’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi başarlıı olsa ve oyuncu kadrosu de güçlü bir şekilde kurulmuş olsa da son haftalarda düşük gelen reytingler moralleri bozdu.

Kasaba Doktoru dizisi için TRT1’in aldığı yeni karar da dikkat çekti. Dizi gün değişikliği ile artık çarşamba akşamları izleyicilerle buluşacak. Cuma akşamlarına TRT1’in yeni bir dizi projesi düşünmesi nedeniyle böyle bir karar alındığı anlaşılıyor.

Kasaba Doktoru dizisinin yayınlanacağı çarşamba akşamları Kuruluş Osman’ın üstünlüğü bulunuyor. Diğer diziler için ise düşük gelen reytingler ile sıkıntılı bir süreç yaşandı. Geçen gün başlayan Çöp Adam dizisinin reytingleri ortalamanın üzerinde gerçekleşti. O Kız dizisi de yine çarşamba akşamlarının etkili projelerinden birisi olarak gözüküyor.

Kasaba Doktoru dizisinin 26. yeni bölümünün 7 Aralık Çarşamba akşamı TRT1 ekranında yayınlanacağı duyuruldu. Bakalım yeni gününde dizi nasıl bir performans ortaya koyacak.