Ana sayfa Dizi Haberleri atv ve Fox TV’de iki yeni dizi başlıyor, dengeleri sarsmaya geliyor!

atv ve Fox TV’de iki yeni dizi başlıyor, dengeleri sarsmaya geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önümüzdeki günlerde ekranlarda iki yeni dizi daha göreceksiniz. Bunlardan ilki 20 Şubat Cumartesi akşamı atv ekranında başlayacak olan Kardeşlerim isimli dizi. Diğeri ise 24 Şubat Çarşamba akşamı Fox TV ekranında yayınlanacak olan Masumiyet…

Her iki dizisinin de ortak özelliği dram yapımı olmaları. Her ikisinde de güçlü bir oyuncu kadrosu ve kendine has hikayeler var. Bu iki dizisi, Cumartesi ve Çarşamba rekabetine de yeni bir soluk getirme iddiası taşıyor. atv ve Fox TV’nin yeni dizileri reytinglerde dengeleri de değiştirebilecek yapımlar olarak dikkat çekiyor. Cumartesi akşamları Gönül Dağı dizisinin hakimiyeti var. Kuzey Yıldızı ve Sen Çal Kapımı da kendi izleyici kitlelerine hitap ediyor. Kardeşlerim dizisi bu denklemde önemli bir başarı kazanabilir.

Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Kaan Sevi gibi güçlü oyuncuların bir araya geldiği Kardeşlerim, hiç beklemedikleri bir anda hem anne hem de babasız kalan 4 kardeşin kalplere dokunan sıcacık hikayesini anlatacak. Cumartesi akşamlarının neşeli dizilerine şimdi bir dram projesi geliyor ve reytinglere de damga vurmak istiyor.

atv ve Fox TV'de iki yeni dizi başlıyor, dengeleri sarsmaya geliyor! 1

24 Şubat Çarşamba akşamı başlayacak olan Masumiyet dizisi adeta bir Şampiyonlar Ligi gibi… Kadrosunda Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un bulunduğu dizi; Sadakatsiz ve Kuruluş Osman’a rakip olma iddiasında. Bakalım bunu gerçekleştirebilecek mi?

Dizinin yan karakterlerinde de güçlü isimleri göreceksiniz. Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Gidişoğlu, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Adin Külçe, Almina Günaydın ve Rüçhan Çalışkur gibi başarılı isimler Masumiyet dizisinin başarısı için çalışacak.

atv ve Fox TV'de iki yeni dizi başlıyor, dengeleri sarsmaya geliyor! 2

Her iki dizinin de ekranda iz bırakması muhtemel. Ancak çok iyi reytingler almaları ne kadar gerçekçi izleyip göreceğiz. Dizi hayranları alışkanlıklarını kolay kolay değiştirmediği için her iki yapım için de zorlu bir dönem başlıyor.