Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 yine dizi bombası patlattı! Uğur Güneş’in Al Sancak dizisi beklenenden çok daha iyi çıktı!

TRT1 yine dizi bombası patlattı! Uğur Güneş’in Al Sancak dizisi beklenenden çok daha iyi çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan’ın yeni dizisinin adı değişti, fragmanı görenler birkaç kez izledi! Bir süredir merakla beklenen ve ismi Avcı olarak ifade edilen TRT1 dizisinden ilk fragman yayınlandı. Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin adının da Al Sancak olarak değiştirildiği görüldü.

Teşkilat gibi aksiyon dolu bir dizisi bulunan ve gayet de başarılı bir sonuç elde eden TRT1, yine aksiyon dolu bir asker dizisiyle herkesi etkileyecek gibi gözüküyor. Milli birlik ve beraberlik teması üzerinden izleyicileri etkileme amacı taşıyan Al Sancak dizisinde Uğur Güneş gibi etkili bir başrol oyuncusunun olması da önemli bir detay.

TRT1 yine dize bombası patlattı! Uğur Güneş'in Alsancak dizisi beklenenden çok daha iyi çıktı! 7

Gülsim Ali İlhan ise, Gönül Dağı isimli TRT1 dizisinde çok başarılı iki sezon geçirdikten sonra yaz döneminde dinlendi ve enerji depoladı. Şimdi de Al Sancak dizisi ile birlikte yeniden setlere dönüş yapan oyuncu, çok farklı bir karakter ile herkesi şaşırtmaya geliyor.

Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin uyumu ve enerjisini çok merak eden dizi hayranları, Al Sancak projesinin ilk görüntülerini de çok beğendi. Dizinin fragmanı o kadar kaliteli ve etkileyiciydi ki, birçok izleyici başa sarıp tekrar izlediklerini belirten yorumlar yaptı.

Atilla Engin’in senaryosunu yazdığı dizide; İdris Nebi Taşkan, Emre Dinler ve Tezhan Tezcan gibi isimler de bulunuyor. Destan dizisini bitiren ama Kuruluş Osman’a başarıyla devam eden Bozdağ Film tarafından hazırlanan Al Sancak, etkili bir hikayeyi ortaya koyacak. Yapımcı Mehmet Bozdağ’ın uzun bir zaman sonra tarihi içerikli projeler yerine günümüzde geçen hikayeler üretme stratejisi de Alsancak ile hayata geçiyor.

5 sezon süren Savaşçı isimli dizinin elde ettiği başarı ve ilgi düşünüldüğü zaman Al Sancak isimli yeni dizi projesinin de önemli sonuçlar doğurması bekleniyor.

İşte dizinin mesajı ve fragmanı: ’Birileri var; mazluma merhamet eden, bozuk dünya düzenine adalet getiren birileri…’