Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’de Barbaroslar istenildiği gibi olmadı, ama aranılan dizi geliyor!

TRT1’de Barbaroslar istenildiği gibi olmadı, ama aranılan dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fahriye Evcen ve Barış Arduç ikilisi gümbür gümbür geliyor! Tarihi projelere büyük önem veren TRT1 de Barbaroslar dizisi için büyük umut beslenmişti ama dizinin reytingleri beklentilerin altında kalan bir proje olduğuna işaret ediyor. Ancak kamu yayıncısının milyonları ekrana çekme planında Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ise doğru tercih olduğunu geçen sezondaki ilk dönemden biliyoruz.

TRT1 ekranında izleyicilerle ne zaman buluşacağı merak edilen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi için beklenen açıklama yapıldı. Dizinin bir süredir fragmanları paylaşılıyor ve heyecan da git gide artıyordu. TRT1’den yapılan duyuruda Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yayın tarihi paylaşıldı. Barbaroslar dizisinde gelmeyen iki haneli reyting zaferlerini Alparslan dizisi elde edebilir.

8 Kasım Pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin başrolünde Barış Arduç ile Fahriye Evcen bulunuyor. Geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu olarak izlediğimiz hikayede Sultan Melikşah’ın dönemi aktarılmıştı. Yeni sezonda ise hikaye geriye doğru gidecek ve Melikşah’ın babası Sultan Alparslan dönemini izleyeceksiniz.

TRT1 ekranında yeni dizinin 3 sezon boyunca devam etmesi planlanıyor… Fahriye Evcen 4 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönerken, Barış Arduç ise Kiralık Aşk’tan sonra en önemli projesini bulmuş oldu…

Kiralık Aşk ile büyük çıkış yapan Barış Arduç, uzun süredir kariyerinde zıplama yapabileceği bir proje arıyordu. İşte o projede Alparslan dizisi oldu. Ünlü oyuncu adına bu dizinin büyük bir fırsat ve şans olduğunu söylemek lazım.

Selçuklu ve Türk tarihinin eşsiz hükümdarı Sultan Alparslan’ın nefes kesen destansı hikayesinin anlatılacağı dizide geçen sezonki projeden gelen Mehmet Özgür ve Mim Kemal Öke dışındaki tüm oyuncular değişti. Yepyeni bir hikaye ve yepyeni oyuncularla ve atmosfer ile Alparslan Büyük Selçuklu dizisi reytingleri patlatmaya geliyor.

Dizinin pazartesi rekabetinde bir numarada yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. 8 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’da milyonlarca dizi hayranı TRT1 ekranında buluşacak.