Ana sayfa Dizi Haberleri Sıkı durun Yasak Elma dizisinde inanılmaz şeyler olacak!

Sıkı durun Yasak Elma dizisinde inanılmaz şeyler olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi Fox TV ekranında devam ediyor ve pazartesi rekabetinin en önemli yapımlarından birisi konumunda. Kalp Yarası dizisi ile birlikte pazartesi akşamları yeni sezonda izleyicilerle buluşan dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Dizi rakibini geride bırakarak tüm kategorilerde birincilikler elde etti. Bu da 5. sezonda olan bir yapım adına çok büyük bir başarı olarak dikkat çekti.

Yasak Elma dizisinin rakipleri de yakında ekranda olacak ve büyük bir reyting yarışı izleyeceğiz. TRT1 ekranında Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizinin yayın tarihi 8 Kasım Pazartesi olarak duyuruldu. Yani Kasım ayında rekabet başlıyor. Ayrıca Show TV’nin Üç Kuruş isimli yeni dizisi için de geri sayım başladı. Bu yapımın da Kasım ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Yasak Elma dizisinin Kalp Yarası, Alparslan ve Üç Kuruş dizilerinin karşısında neler yapabileceği de tartışılıyor. Tam da bu sırada diziye yeni katılan Murat Aygen’in bir sözü dikkatleri çekti. Yasak Elma’nın hem teknik ekibi hem de bazı oyuncuları kutlama yemeğinde bir araya geldi. Dizinin birinci olmasının ardından yapımcı Fatih Aksoy’un organize ettiği yemekte Murat Aygen ilginç bir ifade kullandı.

Sıkı durun Yasak Elma dizisinde inanılmaz şeyler olacak! 1

Gazetecilerin hikayede yeni bir şeyler olup olmadığını sorması üzerine Şevval Sam, “Burası Yasak Elma her an her şey olabilir” diye konuştu.

Doğan karakterini canlandıran Murat Aygen ise, “Bende acayip bilgi var. İnanılmaz şeyler olacak gerçekten, söyleyim mi?” dedikten sonra ekip arkadaşları hemen sözünü kesti.

Murat Aygen’in şaka olarak yaptığı bu açıklama bile dizinin ilerleyen bölümlerinde çok farklı gelişmeler yaşanabileceğini, birçok absürt olayın gerçekleşebileceğini işaret ediyor.