Ana sayfa Dizi Haberleri Adanalı’nın Neco’su Ramo’nun Korkut’u Selim Erdoğan şimdi de Fox TV’nin iddialı dizisinde!

Adanalı’nın Neco’su Ramo’nun Korkut’u Selim Erdoğan şimdi de Fox TV’nin iddialı dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1972 doğumlu olan oyuncu Selim Erdoğan, bugüne kadar birçok yapımda boy göstermişti. İzmit’te büyüyen ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda okuyan Selim Erdoğan, 2017 yılında Muğla’daki kiralık villasında uyuşturucu yetiştirmek ve satmak suçundan ceza almış ve cezaevinde yatmıştı.

Çiçek Taksi dizisindeki Abuzer Edalı karakterinden Kurtlar Vadisi Pusu’ya, Arka Sokaklar dizisinden Adanalı’ya ve İffet’e kadar birçok rolde yer alan Selim Erdoğan, yeniden ekranlara dönüyor.

İçerde dizisinde Ömer olarak konuk oyuncu olan Selim Erdoğan, Meryem dizisinde de Cemal Polis karakteri ile yine konuktu. Ramo dizisinde ise Korkut karakterini canlandıran Selim Erdoğan, şimdi de Savaşçı dizisine geldi.

Fox TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Savaşçı dizisine katılan 6 yeni karakterden birisi de Selim Erdoğan oldu.

Selim Erdoğan, 5.sezonu devam etmekte olan Savaşçı dizisi için Eskişehir’e gitti. Dizinin 106.bölüm ile birlikte oyuncu, “Şiyar” kod adlı örgüt liderini canlandıracak.