Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’de Kasaba Doktoru dizisi adeta yeniden doğdu!

TRT1’de Kasaba Doktoru dizisi adeta yeniden doğdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kasaba Doktoru dizisi yaz arasının ardından yeniden izleyicilerle buluştu. 2 Eylül Cuma günü yayınlanan 14. bölüm ile birlikte ikinci sezona başlayan dizinin geri dönüşü milyonlarca izleyiciyi memnun etti.

Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı ve Vildan Atasever’in başrollerinde yer aldığı dizinin ekibi Ağustos sonunda bir araya gelerek, İstanbul’da çekimlere yeniden başladı. Dizinin ekibi yoğun bir tempo ile işine odaklanırken, yayınlanan 14. bölümün ardından da izleyiciler övgü dolu yorumlarda bulundu.

Kasaba Doktoru dizisinin çok iyi bir geri dönüşe imzasını attığını düşünen hayranlar, dizinin ikinci sezonda ilk sezona göre çok daha etkili olacağına inanıyor. Dizi için “Heyecan dolu ve çok iyi” yorumlarında bulunan izleyiciler, nefessiz bir şekilde ekran başında yeni bölümü izlediklerini belirten yorumlarda bulundu.

TRT1'de Kasaba Doktoru dizisi adeta yeniden doğdu! 7

Bir izleyici, “Çok iyiydi, her anıyla, bütün duyguları yaşatacak kadar iyiydi” şeklinde yorumda bulundu. İlk sezonda büyük dikkat çekmesine rağmen, televizyon izlenme oranlarının azaldığı bir dönemde yayına giren Kasaba Doktoru, hak ettiği reytingleri alamamıştı.

Ancak dizinin hayranları ikinci sezondan çok umutlu ve çok daha iyi reytinglerle yoluna devam edeceğine inanıyor. Dizideki sahnelerin heyecanlı ve hareketli olmasından memnun kaldıklarını belirten dizi hayranları, ikinci sezonun çok güzel bir şekilde başladığını ifade ediyor.

Dizinin 14. bölüm reyting sonuçları da ortaya çıktı. Tüm kişiler kategorisinde düşük gelen reytingler ile dördüncülük elde edilirken, AB ve ABC1’de oranlar biraz daha iyiydi. Dizi AB’de günü ikinci ve ABC1”de ise üçüncü sırada tamamladı. Geçen sezona benzer reytingler elde edilmesine rağmen, izleyicilerin ilerleyen haftalarda reytinglerin yükseleceğine yönelik bir inancı bulunuyor.

Kasaba Doktoru dizisinin 15. yeni bölümü ise, 9 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak ve heyecan giderek daha da artacak.