Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinin setini yasa boğan ölüm haberi!..

Yasak Elma dizisinin setini yasa boğan ölüm haberi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında 6.sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanan Yasak Elma dizisinin setinden gelen acı haber hem dizi oyuncularını ve set ekibini hem de izleyenleri derinden etkiledi.

Acı haberi, dizide ‘Yıldız’ karakterini canlandıran oyuncu Eda Ece sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Eda Ece, instagram hesabından yaptığı bir paylaşım ile ekipte birlikte çalıştıkları kamera arkasından Umut isimli arkadaşlarının vefat ettiğini duyurdu.

Ünlü oyuncu, “Yasak Elma’daki çalışma arkadaşımız Umut, gencecik yaşında aramızdan ayrıldı. Kelimeler yetmez üzüntümüzü anlatmaya, mekanın cennet olsun. Allah ailene sabır versin. Bunları yazdığıma inanamıyorum. Kalbim parçalandı” sözleriyle duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi.

Yasak Elma dizisinin setini yasa boğan ölüm haberi!.. 8

Dizinin yeni sezonu için çekimlerin henüz başlamadığı bir süreçte gelen bu haber herkesi üzdü. Dizide Eda Ece’nin canlandırdığı ‘Yıldız’ karakterinin annesi ‘Asuman’a hayat veren oyuncu Melisa Doğu da kendi instagram hesabından çalışma arkadaşları Umut’un hayatını kaybettiğini duyurarak, “Sözüm bitti, çok çok üzgünüm. Umut’um çok erken gittin” ifadelerini kullandı.

Yasak Elma dizisinin setini yasa boğan ölüm haberi!.. 9

Yasak Elma setindeki Umut isimli çalışanın neden vefat ettiği henüz bilinmiyor.