Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’un Aşıklar Bayramı filmi Netflix’de yayında! Oyuncunun canlandırdığı Yusuf karakteri nasıl bulundu?

Kıvanç Tatlıtuğ’un Aşıklar Bayramı filmi Netflix’de yayında! Oyuncunun canlandırdığı Yusuf karakteri nasıl bulundu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarpışma dizisinin ardından setlere verdiği arayı büyük bir hızla bozan Kıvanç Tatlıtuğ Yakamoz S-245 adlı diziden sonra Netflix’de şimdi de Aşıklar Bayramı filmiyle hayranlarının karşısına çıktı. Film, 2 Eylül’de yayına girdi.

Aşıklar Bayramı’nda izleyici bu kez farklı bir Kıvanç Tatlıtuğ izleyecek. Başarılı oyuncunun canlandırdığı avukat ‘Yusuf’ karakteri film boyunca babasıyla ve geçmişiyle hesaplaşacak. Dram türündeki filmin izleyiciyi duygu seline boğması bekleniyor.

Oyuncu, canlandırığı ‘Yusuf’ karakterini instagram hesabından da görücüye çıkardı. İlk izlenim ve takipçi yorumlarına bakılacak olursa hayranları, ünlü oyuncunun her rolün altından başarıyla kalktığını düşünüyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşıklar Bayramı filmi Netflix'de yayında! Oyuncunun canlandırdığı Yusuf karakteri nasıl bulundu? 8

Takipçileri fotoğrafların altına; ‘Yarattığın her karakteri çok sevdik’, Dünyanın en cool insanı’ ve ‘Kral’ gibi pek çok yorumda bulundular. Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolü usta oyuncu Settar Tanrıöğen’le paylaştığı Aşıklar Bayramı, ödüllü yönetmen Özcan Alper tarafından çekildi.

Yazar Kemal Varol’un aynı adla romanından uyarlanan Aşıklar Bayramı’nda, uzun yıllar görüşmeyen baba oğulu canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen’in duygusal sahneleri yer alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşıklar Bayramı filmi Netflix'de yayında! Oyuncunun canlandırdığı Yusuf karakteri nasıl bulundu? 9

Nar Yapım tarafından çekilen filmin Kırşehir’de başlayan çekimleri Kars’ta devam etmişti. 2019’da Dünya Kitap Yılın Kitabı seçilen ve bu yıl Attila İlhan Roman Ödülü’nü alan “Âşıklar Bayramı”nda, 25 yıl boyunca hiç görüşmemiş saz aşığı ‘Heves Ali’ ile avukat oğlu ‘Yusuf’un, Kars’a doğru yolculukları anlatılıyor.