Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’deki Balkan Ninnisi dizisi ne zaman final yapacak? Final sebebi ne?

TRT1’deki Balkan Ninnisi dizisi ne zaman final yapacak? Final sebebi ne?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir TRT1 ekranlarında yayınlanan dizilerin erken finalleri izleyicileri şaşırtıyor. Şimdi de bu erken finallerden birisi Balkan Ninnisi dizisi ile gerçekleşecek. Yaz döneminde Seni Kalbime Sakladım isimli dizi 7. bölümü ile yayından kaldırılmıştı. TRT1, daha sonra Mükemmel Eşleşme isimli diziyi de 13. bölümde yayından kaldırdı.

Çekimleri Makedonya’nın Üsküp kentinde yapılmakta olan Balkan Ninnisi dizisinin de düşük gelen reytingleri sonrasında yayından kaldırılmasına karar verildi. Dizi ilk başladığında salı akşamları yayınlanmış ve izleyicilerle güçlü bir ilişki kurmayı başarmıştı. Dizinin konsepti ve farklı kültürlerdeki insanların bir arada yaşayabileceğine yönelik olarak sergilenen farkındalık adımları hikayenin sevilmesini sağladı.

Ancak Salı akşamlarına Yürek Çıkmazı dizisi gelince, Balkan Ninnisi dizisinin de günü perşembeye alındı. Hem yeni sezonda rakip dizilerin çok iyi performans sergilemesi hem de gün değişikliği ile birlikte daha da düşen izleyici ilgisi sonucunda TRT1’den Balkan Ninnisi dizisini yayından kaldırma kararı geldi.

Emre Bey ile Merih Öztürk’ün başarılı performansları ile öne çıktığı Balkan Ninnisi dizisi için 20. bölümde final yapması kararı verildi. 19. bölümü 10 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan Balkan Ninnisi dizisinin, 17 Kasım tarihinde ekrana gelecek olan 20. bölümü ile birlikte final yapacağı ortaya çıktı.

Balkan Ninnisi dizisinin hayranları bu duruma üzülecek olsalar da TRT1 artık düşük reyting getiren projeleri yayından kaldırma konusunda kararlı bir tutum izliyor.