Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk dekolteli elbisesiyle yine mest etti!

Burcu Özberk dekolteli elbisesiyle yine mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk ile partneri İlhan Şen, Fox TV’de yayınlanan Kamera Arkası programına konuk oldu. Derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli elbisesi ile Burcu Özberk güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Fox TV’nin güvendiği yapımlardan birisi haline gelen Aşk Mantık İntikam’ın başrol oyuncularının yaz döneminden bu yana sette bir arada olmasının onları birbirlerine yaklaştırdıkları da görüldü. Burcu Özberk, birbirleri hakkında çok şey öğrendiklerini belirtti.

Dizi hayranlarının birbirlerine çok yakıştırdıkları ikilinin röportajdaki samimi halleri dikkatlerden kaçmadı. Uyumları ve yüksek enerjileri ile göz dolduran ikili dizi çiftleri sıralamasında da sosyal medyada önde yer alan isimler arasında bulunuyor.

Burcu Özberk dekolteli elbisesiyle yine mest etti! 7

Burcu Özberk’in güzelliğini ‘kusursuz’ olarak tarif eden hayranları da ikilinin her haliyle birbirlerini tamamladıklarını düşünüyor.

İlhan Şen’in Aşk Mantık İntikam projesi ile popülerliğini daha da artırdığı bir dönemi yaşıyoruz. Oyuncu, Ramo dizisinde dikkat çekti ve sonrasında Seni Çok Bekledim’de yine ilgi gördü.

Ancak İlhan Şen’in bu kadar popüler olmasında Aşk Mantık İntikam dizisinin de önemli bir rolünün olduğunu söylemek lazım.

Kamera Arkası programı ile keyifli bir röportaj yapan ikilinin samimi hallerini aşağıdaki videoda görebilirsiniz.