Ana sayfa Dizi Haberleri Kenan İmirzalıoğlu hayranları için iki kötü dizi gelişmesi var!

Kenan İmirzalıoğlu hayranları için iki kötü dizi gelişmesi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun imajını sarsan Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisinin üzerinden çok zaman geçti. 6 bölüm süren dizi 2018 yılında çok büyük bir bütçe ile hayata geçirilmişti. Ancak dizi iyi reytingler alamadı ve Kenan İmirazlıoğlu’nun rol alacağı her dizinin iye reytingler alacağı imajı da yıkıldı.

Ünlü oyuncu Kim Milyoner Olmak ister isimli yarışma programı ile televizyonda yer almaya devam ediyor. Ancak hayranlarının isteği yeniden televizyon ekranına dönmesi yönünde.. Sinem Kobal ile evli olan ve kızı Lalin’in dünyaya gelmesi ile babalık mutluluğu da yaşayan oyuncu adına yeni gelişmeler var…

2020 yılında yayınlanan ve çok beğenilen Blu TV dizisi Alef’in ikinci sezonu çekilecek. Ancak yeni dönemde Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın hikayede yer almayacağı ortaya çıktı. Alef’in ikinci sezon sevinci, Kenan İmirzalıoğlu hayranları için hüsran oldu.

Bir başka iddia daha ortaya atılmıştı. TRT için hazırlıkları süren Mahsusa Trablus isimli yeni dizi çalışmasında ünlü oyuncunun başrolde yer alacağı iddiaları ortaya atıldı. Ancak gazeteci Birsen Altuntaş, yapımcılarla görüştüğünü ve böyle bir teklif olmadığını duyurdu.

Kenan İmirzalıoğlu, atv ekranında Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile yoluna devam ediyor. Yeni bir dizide yer almasını arzu eden hayranlarının ise daha beklemesi gerekiyor.