Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’e izleyici uyarısı; Kasaba Doktoru’nun yeterince tanıtımı yapılmıyor mu?

TRT1’e izleyici uyarısı; Kasaba Doktoru’nun yeterince tanıtımı yapılmıyor mu?

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –TRT 1 ekranlarında yayınlanan, milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayarak gününün en çok izlenilen dizisi olan ‘Kasaba Doktoru’, 23 Haziran cuma akşamı on ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni bölümde neler yaşanacağı merakla beklenirken sosyal medyada da diziyle ilgili dikkat çeken yorumlar yer alıyor.

Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı ve Vildan Atasever’in baş rollerinde yer aldığı Kasaba Doktoru’yla ilgili sosyal medyada özellikle dizideki bazı sahnelerin ağır olduğu ile ilgili yapılan yorumlar dikkat çekiyor.

Twitter’da dizi yorumları yapan Deniz Tural’ın mesajına yorum yapan birçok izleyici TRT 1’in yeterince tanıtım yapmamasından yakındı. Deniz Tural şöyle yazdı.

“Kasaba Doktoru bu sezonun etkili ve güçlü dizilerinden biri. Temelde Cuma günündeki kalabalık istediği seyirciyi bulduramadı. İzlediğim kadarıyla da sahnelerin ağır oluşu sıkıntı yaratıyor. Genel performanslar oldukça iyi ama. Sizce sıkıntı ne tam olarak? Yorumları bekliyorum.”

Bir twitter kullanıcısı şu yorumu yaptı:

“Pr eksikliği. Hangi arkadaşıma diziden bahsetsem “böyle bi dizi mi var?” diyorlar. Gerçekten çoğu kişinin diziden haberi yok, doğru düzgün bi reklam yapılması ve fragmanların ilgi çekici olması lazım. Şahsen ben diziyi izlemeyen biri olsam fragmanı görsem direkt geçerdim.”

Bir başka dizi izleyicisi ise Kasaba Doktoru için TRT1’in yeterince tanıtım yapmamasından şikayet etti:

“Dizi çok güzel. Oyuncularda süper performans sergiliyor. Bence Yeterli Pr yapılmaması , fragmanların daha çekici olması lazım. Sezon ortasında başlamasa iyiydi. Yaz ayına yaklaşınca Cuma günü herkes dışarda. Kimse TV seyretmiyor. İster istemez reyting düşer. Dizi final yapmasın.”

Pek çok  izleyici ise dizinin tanıtımının yeterinde yapılmadığı görüşünde;

 

 

Önümüzdeki günlerde sezon finali yapacak olan dizinin yeni sezonda da devam edeceğini geçtiğimiz günlerde başrol oyuncusu Ozan Akbaba açıklamıştı.

Oyuncu yaptığı açıklamada;  2 bölüm daha çekip sezon finali yapacaklarını ve Ağustos ortasında ya da sonunda yeni bölümlerin ekrana geleceğini de aktardı. Kasaba Doktoru izleyicisi dizinin yeni sezonda da devam edecek olmasına oldukça sevindi.