Ana sayfa Dizi Haberleri Bir dizi final yaptı, Sen Çal Kapımı şimdiye kadarki en düşük reytingleri aldı, Dünya Hali fena çarpıldı!

Bir dizi final yaptı, Sen Çal Kapımı şimdiye kadarki en düşük reytingleri aldı, Dünya Hali fena çarpıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon reytingleri her şeyin belirleyicisi ve yaz ekranında da izleyici sayısı bir hayli düştü. Son günlerde çok düşük reytingler geliyor ve diziler birer birer dökülüyor. Show TV ekranında yayınlanan Kahraman Babam’ın ardından Cam Tavanlar da dün akşam 8. bölümü ile final yaptı.

Çarşamba rekabetinde artık iki dizi kaldı. Fox TV ekranında yayınlanan romantik komedi hikayesi Sen Çal Kapımı, finale doğru adım adım gidiyor. Geriye sadece 5 bölüm kaldı. Finale giderken Serkan ve Eda karakterlerinin mutlu aile hayatına doğru geçiş yapması çok ilgi çekti. Sen Çal Kapımı reytingleri ise hikayenin gidişatındaki mutlu tablo gibi değil.

İzleyici sayısındaki düşüş, Sen Çal Kapımı’na reyting düşüşü olarak yansıdı. Dün akşam sıralama bakımından tüm kişiler ve ABC1 gruplarında üçüncü olan dizi, AB’de ise günü dördüncü sırada bitirdi. Ancak reyting oranları şimdiye kadar gelen en düşük rakamlar olarak gözüküyor.

TRT1 ekranlarında yeni başlayan absürt komedi dizisi Dünya Hali ise 3. bölümü ile yayındaydı ama dün akşam gelen reytingler çok düşük oldu…

Pelin Abay ve Caner Şahin’in başrollerinde yer aldığı absürt komedi dizisinin tüm kişilerde 21. sırada olması, AB’de 10. ve ABC1’de ise 13. duruma gelmesi ciddi bir reyting sorunu olduğunu gösteriyor.

Yaz ekranında diziler reyting konusunda ciddi sorunlar yaşıyor.