Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in Gönül Dağı dizisinde tatsız bir son!

TRT1’in Gönül Dağı dizisinde tatsız bir son!

tarafından ker_def

Gönül Dağı dizisinin 39. yeni bölümü izleyicilerle 6 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00’da buluşacak. İkinci sezonu çok başarılı geçen dizi reytinglerde tüm kategorilerde birincilikler elde ediyor. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor.

Halime’nin Hazırladığı nişan töreninin tatsız bir son ile bitmesi herkesi üzecek. Halime hastaneye kaldırılacak. Ayracı Halime oğlu Taner’den de Dilek konusunda yaptığı hata nedeniyle özür dileyecek. Dilek ile Taner aşkında bir engel daha ortadan kalkacak ama her şey kısa sürede yoluna girmeyecek.

Halime Hastaneye Kaldırılır… Gülsüm Öğretmen, Dilek’le Birlikte Kasabayı Terk etmeye Karar Verir… Taner, Dilek’in Ayrılık Kararıyla Hayata Küser… Kenan, Gerçeklere Ulaşabilecek mi? Dizinin yeni bölümünden başlıklar böyle. Peki başka neler izleyeceksiniz? İşte tüm detaylar ve fragman:

TRT1'in Gönül Dağı dizisinde tatsız bir son! 8

“Halime’nin hazırladığı nişan sürprizinin ters tepmesi sonucu işler iyice karışmıştır. Bu durum aile bireylerinin de Dilek ve Taner aşkına bakışlarının değişmesine neden olur. İşlerin çıkmaza girmesiyle Gülsüm Öğretmen olaya el atar ve Dilek ile birlikte kasabayı terk etmeye karar verir. Her şeyin paramparça olmasının ardından Taner ve Dilek aşkını bekleyen son ne olacaktır?

Muammer ve Döndü’nün gerçek ailesi olduğunu düşünen Kenan bunun doğruluğunu araştırır. Bunun sonucunda Kenan gerçeklere ulaşabilecek midir?”

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor.

TRT1'in Gönül Dağı dizisinde tatsız bir son! 9

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda ayrıca şu oyuncular yer alıyor: Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Burak Haktanır, Buse Orcan, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cemil Şahin ve Ufkum Kalaoğlu.

Gönül Dağı’nın 6 Kasım Cumartesi saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyicilerle 39. bölümüyle buluşacak.