Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in hak ettiği değeri bulmayan bir dizisi var!

TRT1’in hak ettiği değeri bulmayan bir dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında geçen sezon Bir Zamanlar Kıbrıs ismi ile yayınlanan dizi büyük ilgi çekti… İlk başlarda çok iyi reytingler geldi. Sonraları biraz düşüş yaşansa da yine de diziyi milyonlar takip etti.

TRT1 ekranlarında yayınlanan en önemli yapımlardan birisi olan dizinin ikinci sezonu Kıbrıs Zafere Doğru ismi ile yayınlanmaya başlandı. Cuma akşamlarına alınan dizinin reyting performansı ne yazık ki çok iyi değil. Geçen sezon elde edilen oranları bile alamayan Kıbrıs Zafere Doğru, yeterince ilgi gösterilmeyen bir dizi olarak dikkat çekiyor.

1963 yılının 21 Aralık günü Kıbrıs Türk halkına karşı adada başlayan zulmün detaylı şekilde anlatıldığı dizi, tarihi açıdan büyük önem taşıyor. Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Pelin Karahan, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin çok etkileyici bir hikayesi var. Ancak Cuma rekabetinde Kıbrıs Zafere Doğru dizisi orta sıralardan yukarıya çıkamıyor.

Ortalama reytingler ile yoluna devam eden dizi, aksiyon dolu ve duygu yüklü bir hikayeye sahip. Tarihi sorumlulukları da yansıtan bir yapım olması nedeniyle Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin daha çok izleyici tarafından ilgi gösterilmesi beklenirdi.

Dizinin 5 Kasım Cuma günü 13. bölümü yayınlanacak. Yeni bölümde Kıbrıs şehidimiz Cengiz Topel’in sahnelerinin de yer alacağını belirtelim.