Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Ada Masalı için final kararı almasının yolu açıldı!

Star TV’nin Ada Masalı için final kararı almasının yolu açıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminden bu yana ekranda yer almakta olan Ada Masalı, Star TV’nin elindeki tek dizi olarak yayına devam ediyordu. Ancak bu durum bu hafta değişiyor…

Cuma akşamı Sana Söz isimli yeni dizi başlıyor. Ardından da pazar akşamı Benim Hayatım isimli dizinin ilk bölümünü izleyeceksiniz. İki yeni diziden iyi reytingler bekleyen Star TV, şimdiye kadar Ada Masalı için büyük tölerans gösterdi.

Yaz döneminde başlayan Kazara Aşk dizisinin çok düşük reytingler elde etmesi üzerine yayından kaldırılmasına rağmen Ada Masalı daha iyi pozisyonda için ekran yarışına devam etti. Baht Oyunu isimli Kanal D dizisinin de final yapmasına rağmen Ada Masalı’nın izleyici sayısında bir yükseliş yaşanmadı.

Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ilk iki sırada yer aldığı salı rekabetinde Ada Masalı artık çok düşük reytingler elde ediyor. Kazara Aşk dizisinin final yapmasına neden olan reytinglere gerileyen Ada Masalı için, final yolunun açıldığını söylemek yanlış olmayacaktır

Ada Masalı dizisinin 19. bölümünün tüm kişiler kategorisinde 21. sırada yer aldığını biliyor musunuz? AB’de 32. sırada yer alan dizi, ABC1’de ise 26. sırayı elde edebildi.

Bu sonuçlar ile birlikte Star TV için dizi adına final kararı vermesi hiç şaşırtıcı olmayacaktır. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ikilisinin güçlü uyumuna rağmen reytinglerde düşük kalan yapım için umutlar daha da azaldı.

Şayet Star TV, geçen sezon Menajerimi Ara dizisine sunduğu fırsatı Ada Masalı’na da sunar ise dizinin devam etmesi mümkün. Ancak reytinglere bakıldığı zaman Kazara Aşk için final kararı veren kanal yönetiminin Ada Masalı’nı da gözden çıkarması şaşırtıcı olmayacaktır.