Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in sevilen hangi dizisi izleyicilerine veda etti?

TRT1’in sevilen hangi dizisi izleyicilerine veda etti?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan dizilere izleyicilerin ilgisi çok yoğun. Son 2 sezondur güçlü yapımların yanı sıra bazı özel yapımları ile de dikkatleri çeken kamu yayıncısı, çocuklar için de özel bir proje başlatmıştı.

11 Kasım 2018 tarihinde ilk bölümü yayınlanan Tozkoparan isimli dizi 55 bölüm sürdü. Daha sonra ise hikaye Tozkoparan İskender ismi ile devam etti. TRT 1’de tüm çocukların ve onlarla birlikte ailelerin severek izleyeceği, sıra dışı ve macera dolu dizisinde bir sezon daha geride kaldı.

Çocuk oyuncu Özgür Ece Nalcı’nın Mete karakteri ile öne çıktığı dizide, Yusuf Gökhan Atalay, Burak Kut, Burcu Altın gibi tecrübeli isimler de bulundu. Tozkoparan İskender dizisi 2 Ocak 2021 tarihinde pazar akşamları TRT1 ekranında yayınlanmaya başlandı. İlk sezonunda 26 ve ikinci sezonunda da 20 bölüm yayınlanan dizi 27 Mart 2022 tarihinde izleyicilerine veda etti.

TRT1'in sevilen hangi dizisi izleyicilerine veda etti? 7

Tozkoparan İskender dizisinin youtube kanalından yapılan duyuruda, “Yeni sezonda görüşmek üzere” denilerek, hikayenin gelecek sezonda da devam edeceği bilgisi paylaşıldı.

Dizinin çekimlerinde yaşanan keyifli anlardan oluşan bir veda videosu ile izleyicilere teşekkür edildi. Tozkoparan İskender dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı bilinmiyor ama hikayenin devam edeceği kesin.