Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası’yla kalpleri fetheden Gökhan Alkan hayranlarını umutlandıracak haber!

Kalp Yarası’yla kalpleri fetheden Gökhan Alkan hayranlarını umutlandıracak haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Gökhan Alkan, en son rol aldığı Kalp Yarası ile büyük bir çıkış yakalamıştı. Dizi kısa süre önce ekranlara veda edince Gökhan Alkan da setlere bir süre ara vermişti. Başarılı oyuncunun yeni bir projeyle görüştüğü iddia edildi.

ATV’de yayınlanan Kalp Yarası dizisinde canlandırdığı Ferit karakteriyle izleyicileri ekrana kitleyen Gökhan Alkan, bir süredir setlerden uzakta. Kalp Yarası dizisi 32. bölümde sona erdikten sonra herhangi bir yapımda yer almayan yakışıklı oyuncunun bir sonraki projesi merakla bekleniyor.

Ancak güzel bir haber var. İddialara göre Gökhan Alkan yeni bir proje için görüşüyor. Eğer anlaşma sağlanırsa Gökhan Alkan’ın yeni sezonda ekranda olacağı belirtiliyor. Ancak projenin ne olduğu ve hangi kanalda yayınlanacağı konusunda bilgi yok. Gökhan Alkan’ın hayranları bu iddianın doğru çıkmasını çok istiyor.

Kalp Yarası’yla kalpleri fetheden Gökhan Alkan hayranlarını umutlandıracak haber! 7

Hikayesiyle de sevilen Kalp Yarası, geçtiğimiz yılın yaz aylarında yayınlanmaya başlandı ve kış döneminde de ayakta kalarak aslında iyi bir sonuç ortaya çıkardı. Dizide özellikle Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan’ın partnerliği büyük beğeni toplamış, sosyal medyada sürekli gündem olmuştu.

Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan’ın enerjisi ve ekibin çabaları ile birlikte 32. bölüme kadar devam edebilen Kalp Yarası dizisi, reytinglerin iyice düşmesi nedeniyle de final yapmak durumunda kaldı. Sosyal medyada hayranlar final olmaması için çok çaba sergilemesine rağmen, tüm bu çabalar sonuçsuz kalmıştı. Dizinin sosyal medya gücü, reytinglerine oranla çok daha iyiydi.