Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri TRT1’in Tövbeler Olsun dizisinde final kararı çıkınca her şey tersine döndü!

TRT1’in Tövbeler Olsun dizisinde final kararı çıkınca her şey tersine döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – TRT1 ekranlarında yaz aylarında başlayan Tövbeler Olsun isimli absürt komedi dizisi, farklı bir konsepte sahip ve özel bir izleyici kitlesine hitap ediyor. Dizinin önceki haftaya kadar gidişatı fena değildi. 3’lü reyting oranları elde eden ve hatırı sayılır bir izleyici kitlesine sahip olan dizi hakkında final kararı alındığı ortaya çıkınca ise işler tersine döndü.

Geçtiğimiz hafta ekrana gelmeyen dizi dün akşam 26.bölümü ile yayındaydı. Ancak dizinin bu bölümünün reytinglerde 2’li seviyelere düştüğünü ve bir ara yaşanan yükseliş sürecinin de artık sona erdiğini gözlemliyoruz. Final kararının ortaya çıkmasının ardından dizinin yaşadığı düşüşler dikkat çekici oldu…

Erkan Can, Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu, Hasan Kaçan gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin 32. bölüm itibari ile final yapacağı artık biliniyor. 28 Şubat Pazar akşamı 27. yeni bölümün yayınlanacağı da fragman ile duyuruldu.

Dizide yer alan önemli isimlerden Seda Türkmen de 28. bölüm itibari ile hikayede yerinin kalmaması üzerine veda edecek.

TRT1 ekranında farklı bir deneyim olarak ortaya çıkan Tövbeler Olsun, reyting düşüşleri ile izleyici kaybını ortaya koysa da farklı bir yapım olması nedeniyle özel bir kitleyi çok mutlu ettiğini de hemen belirtelim.