Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara dizisinde düşündüren büyük bir sorun var!

Menajerimi Ara dizisinde düşündüren büyük bir sorun var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara dizisi Pazar akşamları yayınlanan, farklı konsepti ile dikkat çeken, güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan bir dizi. Aslında bu sezonun başarılı işlerinden birisi olduğu ortada.

Ancak izleyicilerin diziyi sahiplenmesi noktasında bir sorun olduğu gözlemleniyor. AB grubunda iyi oranlar elde eden dizi, zaman zaman düşüş yaşasa da, yine de kendisini toparlamayı başarabiliyor.

Total ve ABC1 gruplarında 3’lü oranlardaki dizi, AB’de ise 4 veya 5’li oranlarda reytingler elde ediyor. Ancak bir türlü istikrarın gelmediği, dizinin kemik izleyici kadrosunun çok da sadakat sergilemediği gözlemleniyor.

Totalde günü 16. olarak bitiren Menajerimi Ara, AB’de ise günü 3. tamamladı. Yani bu önemli bir uçurum. Dizinin AB’de tutunduğu, totalde ise düşüş içinde olduğunu da görebiliyoruz.

Star TV dizilerinde çok iyi oranlar alan bir yapım yok. Menajerimi Ara kanalın belki de en iyi sonuçlar getiren dizisi konumunda. Ancak izleyici sadakati noktasında bir sorun var ve AB’de yaşanacak düşüşler sıkıntı çıkartacaktır.

Son tahlilde dizinin yine de gayet iyi performans gösterdiğini, Salı akşamlarından çıkarak Pazar günlerine gelmesinin çok iyi sonuçlar getirdiği, gelecek sezona da düşünülebilecek bir yapım olduğunu söylemek yanlış olmayacak.