Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in yeni dizisi aklını fena çeldi, Tolgahan Sayışman büyük sözünden geri döndü!

TRT1’in yeni dizisi aklını fena çeldi, Tolgahan Sayışman büyük sözünden geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon TRT1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizi tam da istenilen sonucu vermeyince, bu sefer baştan aşağıya büyük değişim yaşandı. Barbaroslar dizisinin konsepti ve oyuncu kadrosu değiştirildi ve ortaya yepyeni bir dizi çıkmış oldu. İşte bu yeni dizinin ismi de Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı olarak duyuruldu.

TRT1 ekranlarında yakında izleyicilerle buluşacak olan dizi, bir önceki yapımdan alınan dersler ile çok farklı bir şekilde kurgulandı ve başrolünde de Tolgahan Sayışman yer alıyor.

1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ünlü oyuncuyu izleyiciler en son Şeref Sözü isimli dizide izleme fırsatı bulmuştu. 2020 yılında yayınlanan ve büyük beklentilerle yayına girmesine rağmen sadece 4 bölüm süren dizinin ardından Tolgahan Sayışman da televizyon projelerine ara verdiğini açıkladı.

Hem inşaat şirketi hem de tekstil şirketi ortaklıkları ile kendisini iş yaşamında farklı bir noktaya konumlayan oyuncu, daha sonra da kurduğu yapım firması aracılığı ile dijital projeler üretmeye başladı. Sınır isimli dijital dizi bunlardan birisiydi ve Tolgahan Sayışman’ın yapımcılıkta daha da ilerlemesi için öncü bir rol oynadı.

TRT1'in yeni dizisi aklını fena çeldi, Tolgahan Sayışman büyük sözünden geri döndü! 7

Şimdi ise TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı isimli yeni dizinin başrolünde Tolgahan Sayışman yer alıyor. Dizi ile birlikte 2 yıl önce verdiği büyük sözden dönen ve yeniden televizyona iş yapacak olan oyuncu hayranlarını da çok mutlu etmiş oldu.

Ekranlarına damgasını vurmaya hazırlanan dizi ilk tanıtımı ile sosyal medyada oldukça ilgi gördü. Dizinin ekranlara gelen ilk tanıtımında Barbaros Hayreddin’e hayat veren Tolgahan Sayışman dikkat çekti. Yeni bir karakter ve yepyeni bir hikaye ile TRT1’de bir tarihi projeyi daha yakında izleyebileceksiniz.

Timur Acar, Melisa Döngel, Ufuk Özkan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hasan Küçüktekin, Arif Pişkin, Başak Daşman gibi önemli isimler de dizinin oyuncu kadrosunda bulunuyor.