Ana sayfa Sinema Neslihan Atagül’ü setlere döndüren Aaahh Belinda nihayet sete çıktı!

Neslihan Atagül’ü setlere döndüren Aaahh Belinda nihayet sete çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son rol aldığı Sefirin Kızı dizisinden rahatsızlığı sebebiyle ayrılmak zorunda kaldıktan sonra setlere uzun bir ara veren Neslihan Atagül nihayet geri dönüyor. Atagül’ün başrolünü Serkan Çayoğlu ile paylaştığı Aaahh Belinda filminin çekimlerine başlandı.

Hayranları Neslihan Atagül’ü çok özledi ve artık kavuşmak istiyor. Başarılı oyuncu rahatsızlığı sebebiyle ara verdiği setlere hızlı bir dönüş yapıyor. Kış sezonunda Gecenin Ucunda dizisi ile ekrana gelecek olan Atagül, bir de filme imza atıyor. Atagül’ün başrolü Serkan Çayoğlu ile paylaştığı Aaahh Belinda filmi sete çıktı.

Türk sinemasının ünlü filmlerinden Aaahh Belinda’nın yeniden çekimi olan filmin yapımcılığını OGM Pictures üstleniyor. Film ekibinin sete çıktığı duyurusu da yapım şirketi tarafından yapıldı. Film Netflix’te yayınlanacak.

1986 yılında çekilen ve başrollerini Müjde Ar, Yılmaz Zafer ve Macit Koper’in paylaştığı Ah Belinda filminin yeni versiyonunun çekimlerine başlandı. Film özellikle Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu hayranları tarafından dört gözle bekleniyor.

Başrollerinde Müjde Ar, Yılmaz Zafer ve Macit Koper’in yer aldığı Ah Belinda isimli filmde Neslihan Atagül, Müjde Ar’ın canlandırdığı Serap karakterine hayat verecek. Serkan Çayoğlu da Yılmaz Zafer’in canlandırdığı Suat olarak karşımıza çıkacak. Macit Koper’in canlandırdığı Hulusi karakterine kimin hayat vereceği ise açıklanmadı.

Neslihan Atagül’ü setlere döndüren Aaahh Belinda nihayet sete çıktı! 7

Yönetmenliğini Atıf Yılmaz’ın üstlendiği, senaryosu Barış Pirhasan’a ait Ah Belinda filmi Altın Portakal Film Festivali’nde ödü kazanmıştı. Oldukça ilginç bir konuya sahip olan filmin hikayesi şöyleydi:

Serap, modern ve başarılı bir tiyatro oyuncusudur. Pişirmek, temizlik ve çocuk doğurmaktan ibaret olan kadına biçilmiş geleneksel rolü hor görmekte, dönemin şartlarına nazaran Avrupai bir yaşam sürmektedir. İlk defa bir reklam filminde oynamayı kabul eder. Piyasaya yeni sürülen Belinda isimli şampuanın reklamında Naciye isimli, iki çocuklu, tipik bir ev kadınını canlandıracaktır.

Serap, çekimler esnasında boyut değiştirerek birden kendini Belinda reklamındaki Naciye olarak bulur. Erkek arkadaşı Suat dahil kimseyi Serap olduğuna inandıramaz. Israrlı açıklamaları fayda etmez ve kendini akıl hastanesinde bulur. Tam yeni hayatını kabullenmeye başlamışken önceki hayatına geri döner.