Ana sayfa Dizi Haberleri TRT’nin iddialı dizisi başlamadan başrol değişti! Burak Sevinç’in partneri Almila Ada gitti!

TRT’nin iddialı dizisi başlamadan başrol değişti! Burak Sevinç’in partneri Almila Ada gitti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’in yeni ve iddialı bir yapımı ile ilgili gelişmeler dikkat çekti! Tekden Film’in yapımcılığını üstlendiği ‘Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli’ isimli dizi ile ilgili çalışmalar devam ederken başrollerden birisi olan Almila Ada’nın zorunlu olarak değiştirilmesi gündeme geldi!

Son olarak Kırmızı Oda dizisinde oynayan Burak Sevinç ile başrolde yer alacak kadın oyuncunun, daha dizinin çekimleri başlamadan değişmesi büyük dikkat çeken bir gelişme oldu!

Dizide Burak Sevinç’e eşlik eden Almila Ada’nın, çok iyi ata binen bir karakteri canlandırması gerekiyordu. Ancak oyuncunun ata binmesinde sorunlar yaşandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgilere göre, 26 bölüm olarak çekilmesi planlanan dizinin senaryosu gereği, başrol kadın oyuncunun iyi bir binicilik eğitimi almış olması gerekiyordu. Fakat Almila Ada bu konuda yeterli bulunmadı.

Bu nedenle de zorunlu olarak Ada yapımdan ayrılırken, yerine Sena Çakır geldi. Kamil Aydın’ın yönetmenliğini yaptığı ve İsa Yıldız’ın senaryosunu yazdığı dizide Sena Çakır, Burak Sevinç ile başrolde yer alacak.

TRT'nin iddialı dizisi başlamadan başrol değişti! Burak Sevinç'in partneri Almila Ada gitti! 8

1994 Balıkesir doğumlu olan Sena Çakır, 2016 yılında katıldığı Miss Turkey yarışması ile tanınmıştı. Daha sonra
günlük dizi Adını Sen Koy’da Zehra karakterini oynayarak dikkatleri çekti.

TRT'nin iddialı dizisi başlamadan başrol değişti! Burak Sevinç'in partneri Almila Ada gitti! 9
(Kalk Gidelim dizisinden)

Deli Gönül dizisinde Aslı karakterini de oynayan Sena Çakır, en son yine TRT1’de yayınlanan Kalk Gidelim dizisinde Dudu Kalkar karakterine hayat vermişti.

Bu arada ‘Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli’ dizisinin kadrosunda ayrıca Sinan Albayrak, Fırat Topkorur ve Hüseyin Soysalan da yer alıyor.