Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy’un Zehra’sı, Kalk Gidelim’in Dudu’suydu, Sena Çakır, sürpriz dizinin kadrosunda!

Adını Sen Koy’un Zehra’sı, Kalk Gidelim’in Dudu’suydu, Sena Çakır, sürpriz dizinin kadrosunda!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 1994 Balıkesir doğumlu olan Sena Çakır, 2016 yılında katıldığı Miss Turkey yarışması ile tanınmıştı. Dereceye giremedi ama dikkatleri çeken bir isim oldu. Sonrasında Çakır, oyunculuk yapmaya başladı. İlk projesi ise günlük dizi Adını Sen Koy oldu. Dizide Erkan Meriç ile başrolde yer alan Hazal Subaşı’nın ayrılması ile onun oynadığı Zehra karakterine hayat verdi.

İlk oyunculuk denemesinin ardından bu kez Fox TV’de yayınlanan ve başrollerinde Murat Ünalmış ile Tuvana Türkay’ın yer aldıkları Deli Gönül dizisinde Aslı karakterine hayat verdi.

Sena Çakır en son, TRT1’de yayınlanan Kalk Gidelim dizisindeki Dudu Kalkar karakteriyle ekranlara gelmişti. Bu diziden sonra daha çok dikkat çeken Çakır, yine TRT1 için çekilecek olan başka bir dizinin kadrosuna dahil oldu!

Tekden Film’in yapımcılığını üstlendiği ‘Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli’ isimli dizide oynayacak. Aslında dizinin kadrosunda yer alması da sürpriz oldu!

Burak Sevinç ile Almila Ada, yeni dizinin başrolünde yer alıyorlardı. Yönetmenliğini Kamil Aydın’ın yaptığı ve senaryosunu İsa Yıldız’ın yazdığı dizide, kadın başrol karakteri, çok iyi ata binen bir kişinin oynaması gerekiyordu.

Adını Sen Koy'un Zehra'sı, Kalk Gidelim'in Dudu'suydu, Sena Çakır, sürpriz dizinin kadrosunda! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’dan verdiği bilgiye göre; Almila Ada’nın çekimler öncesinde ata beklenen derecede iyi binemiyor olması, zorunlu bir değişikliğe gidilmesine neden oldu! Sena Çakır, bu nedenle Almila Ada’nın yerine diziye dahil oldu.

26 bölüm olarak çekilecek olan dizinin kadrosunda ayrıca Sinan Albayrak, Fırat Topkorur ve Hüseyin Soysalan da yer alıyor.