Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün ile Murat Boz’dan yeni fotoğraf geldi. Aşk iddiaları yeniden alevlenebilir!..

Tuba Büyüküstün ile Murat Boz’dan yeni fotoğraf geldi. Aşk iddiaları yeniden alevlenebilir!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Netflix için çekilen Another Self adlı dizide baş rolde yer alan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile şarkıcı Murat Boz arasında neler oluyor?

Çift, çekimleri geçtiğimiz yılın yaz aylarında Ayvalık’ta gerçekleşen Another Self dizisinin setinden samimi pozlarını  instagram hesaplarından paylamış ve ikili hakkında aşk dedikoduları çıkmıştı.

Tuba Büyüküstün o dönem çıkan aşk haberleriyle ilgili magazin basınına; “Adım herkesle anılıyor. Böyle bir durum söz konusu değil, arkadaşız” açıklamasını yapmış ve aşk haberlerini yalanlamıştı. Murat Boz da aynı şekilde “Tuba ile güzel bir iş çıkardık” diyerek haberlerin gerçek dışı olduğunu ifade etmişti.

Murat Boz’un instagram hesabından yaptığı son paylaşımda iki ünlü isim yine birlikte görülüyor. Çiftin bu fotoğrafı aralarındaki aşk iddialarını yeniden alevlendireceğe benziyor.

Tuba Büyüküstün ile Murat Boz'dan yeni fotoğraf geldi. Aşk iddiaları yeniden alevlenebilir!.. 7

Another Self dizisinin yönetmeni Burcu Alptekin oyuncu arkadaşları Umut Kurt ve Serkan Altunorak ile buluşan ekibin fotoğrafı oyuncunun hayranlarını da mest etti. İkilinin takipçileri fotoğrafın altına çok merak ettikleri Another Self’in ne zaman yayınlanacağına dair sorular sordular.

Another Self’te, Büyüküstün ve Boz’a aralarında, Seda Bakan, Serkan Altunorak, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu gibi etkili isimlerin de bulunduğu oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Dizinin daha birinci sezonu yayınlanmadan ikinci sezonunun da çekileceği duyurulmuştu. OGM Pictures yapımcılığında çekilen, yönetmenliğini Burcu Alptekin’in yaptığı sekiz bölümden oluşan Another Self dizisinin ilk sezonunun bu yıl içerisinde izleyiciyle buluşması planlanıyor.

‘Ada’ ile ‘Toprak’ aşkının ön plana çıktığı Another Self’de, ‘Ada’yı Tuba Büyüküstün, Toprak’ı ise Murat Boz canlandırıyor. Hikayede, ‘Ada’ karakterinin evliyken gönlünü başka birisine kaptırması ise ayrı bir detay olarak dikkat çekiyor.

Merakla beklenen Another Self, aynı okuldan mezun olan üç kadından birinin kansere yakalanması ve aralarında yaşananları konu ediniyor.