Ana sayfa Dizi Haberleri Final iddiasıyla kısa süreliğine yürekleri hoplatan Kaderimin Oyunu’na ödül morali!

Final iddiasıyla kısa süreliğine yürekleri hoplatan Kaderimin Oyunu’na ödül morali!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Star TV’de cuma akşamları ekrana gelen Kaderimin Oyunu dizisi dün final kararıyla izleyicilerin yüreğini hoplatmıştı. Neyse ki gerçek ortaya çıktı. Dizi ekibinin bozalan morali dün akşam gelen ödülle yerine geldi.

Başrollerinde Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın bulunduğu Kaderimin Oyunu reyting savaşına başarılı bir giriş yapmıştı. Özellikle Hercai’den sonra uzun süre setlerden uzak kalan Akın Akınözü’nü ekrana döndüren dizi beğenilerek izleniyor.

Son günlerde bol bol tekrar bölümleriyle ekrana gelen Kaderimin Oyunu dizisi çok güzel bir ödüle layık görüldü. Kaderimin Oyunu’na Uluslararası Zirve Ödülleri’nde Yılın En İyi Çıkış Yapan Dizisi ödülü verildi. Bu ödül dün yaşanan final karmaşasının ardından hem dizi ekibinin hem de izleyicisinin moralini düzeltti.

Final iddiasıyla kısa süreliğine yürekleri hoplatan Kaderimin Oyunu’na ödül morali! 7

Reytingleri fena olmamasına rağmen aynı akşam yayınlanan güçlü rakipleri nedeniyle zor günler yaşayan Kaderimin Oyunu dizisinin gün değişikliği gündemde. Öncesinde kanalın farklı günlerde yayınladığı tekrar bölümlerle deneme yaptığı tahmin ediliyor.

Bu durum üzerine dün Kaderimin Oyunu’nun dizisinde final kararı verildiği iddiası ortaya atıldı. İddia dizinin izleyicilerinin bir hayli canını sıktı. Ancak neyse ki kısa süre içerisinde yapılan açıklama dizinin izleyicilerinin yüreğine su serpti.

Kaderimin Oyunu dizisinin Twitter hesabından yapılan açıklamada “Hakkımızda çıkan haberler asılsızdır. #KaderiminOyunu dizimiz her Cuma yeni bölümleriyle 20.00’de STARTV ekranlarında devam etmektedir.” denildi. Yurt dışında büyük ilgi gören dizinin yayınına devam edeceği belirtildi.