Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün, Nilperi Şahinkaya, Hande Doğandemir’den şaşırtan mesajlar!

Tuba Büyüküstün, Nilperi Şahinkaya, Hande Doğandemir’den şaşırtan mesajlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular sosyal medya paylaşımları ile takipçilerinden ilgi görmeye devam ediyor. Tuba Büyüküstün, Nilperi Şahinkaya, Hande Doğandemir ve Gaye Turgut Evin son fotoğrafları ile beğenileri topladı.

2020 yılından bir fotoğrafını yayınlayan Tuba Büyüküstün, aslında huzurunu da sergiledi. Oyuncu, en son Menajerimi Ara dizisine konuk olmuş ve hayranlarına bir bölümlük de olsa keyif yaşatmıştı. Büyüküstün, kızları Toprak ve Maya ile birlikte pandemi dönemini dikkatli davranarak geçiriyor. Oyuncunun hayranları ise yeni bir projede yer almasını sabırsızlıkla bekliyor.

Tuba Büyüküstün, Nilperi Şahinkaya, Hande Doğandemir'den şaşırtan mesajlar! 10

Yeni Hayat dizisinde başrolde yer alan Nilperi Şahinkaya, her zaman pozitif. Sıklıkla paylaşım yapan ve gülümseyen pozlarıyla da takipçilerinin kalbini çalan oyuncu hem gözlere hem de gönüllere hitap ediyor.

Tuba Büyüküstün, Nilperi Şahinkaya, Hande Doğandemir'den şaşırtan mesajlar! 11

Hande Doğandemir ise Kırmızı Oda dizisinde Nesrin karakteri ile hayranlarını mest etmeyi sürdürüyor. Çok beğenilen dizi ile kariyerine yine hatırlanacak bir proje ekleyen oyuncu, sosyal medyadaki göze hitap eden paylaşımıyla da ilgi gördü.

Tuba Büyüküstün, Nilperi Şahinkaya, Hande Doğandemir'den şaşırtan mesajlar! 12

Savaşçı dizisinin akıbeti netleşmedi. Gaye Turgut Evin ise şimdilerde set yoğunluğundan uzakta bulunuyor. Yeni tarzıyla dikkat çeken oyuncu, hayranlarından güzel iltifatlar aldı.

Tuba Büyüküstün, Nilperi Şahinkaya, Hande Doğandemir'den şaşırtan mesajlar! 13