Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çocukluk dizisinin ilk bölümünde neler yaşanacak?

Çocukluk dizisinin ilk bölümünde neler yaşanacak?

tarafından ker_def

Fox TV ekranında 9 Ekim Cuma akşamı yeni bir dizi başlıyor. 14. bölümünde final yapan Bay Yanlış dizisinin ardından, artık Cuma akşamları Fox TV için reyting Çocukluk dizisinden sorulacak. Kimsesizler olarak belirlenen isim, RTÜK’ün itirazları sonrası değiştirilmişti.

Dizinin ilk bölümünün nasıl karşılanacağı da merak konusu… Çünkü dizinin ilk fragmanlarından sonra bir eleştiri dalgasını sosyal medyada görmüştük. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı Çocukluk dizisinin ilk bölümünden detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Çocukluk dizisinin ilk bölümünde neler yaşanacak? 9

Aile içi şiddet mağduru olan sekiz yaşındaki küçük Zeynep, Mahir Boztepe’nin müdürlüğünü yaptığı Ali Kaan Umut Evi’ne alınır.

İlk kez annesinden ayrılan küçük kız, annesinin birkaç güne gelip onu alacağına dair masum hayaller kurarken, gerçeklerin onun minik kalbini paramparça edecek kadar acı olduğunun henüz farkında değildir.

Çocukluk dizisinin ilk bölümünde neler yaşanacak? 10

Umut Evi’nin müdürünü sevmemiş, ilk andan itibaren oda arkadaşı Mavi’den nefret etmiştir.

Kurtulmaya çalıştığı Umut Evi, hayatının onun tek koruyucusu olduğunu, sürekli kavga ettiği Mavi’nin ise kardeşten öte kaderdaş olduğunu anlaması için küçük Zeynep’in gerçek dünyanın acımasızlığıyla yüzleşmesi gerekmektedir.

Çocukluk dizisinin ilk bölümünde neler yaşanacak? 11