Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisinde kimi oynayacak?

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisinde kimi oynayacak?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neslihan Atagül’ün ayrılığının ardından Sefirin Kızı dizisinde yeni bir dönem başlıyor. Star TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan dizideki ayrılık herkesi şaşırtırken, yaşanan gelişmeler sonrasında Nare karakterinin de diziden bir şekilde gönderilmesi izleyiyici için sürpriz bir gelişme oldu. Neslihan Atagül’ün yaşadığı rahatsızlık sonucu ayrılmasıyla birlikte diziye yeni bir isim daha eklendi.

Neslihan Atagül’ün hayat verdiği Nare karakterinin yerine başka bir isim mi gelecekti, yoksa Nare tamamen diziden mi çıkacaktı? Herkesin aklında Atagül’ün ayrılışı ile bu sorular oluştu. Tuba Büyüküstün’ün dizinin kadrosuna dahil olduğu haberleri üzerine, Nare’yi oynayıp oynamaycağı da merak ediliyordu.

Dizinin yeni bölümü öncesined Gediz’in Nare’nin intihar edebileceği şeklindeki söylemleri herkesi meraklandırmıştı ama düşünüldüğü gibi olmadı ve Nare, kızını Sancar’a bırakıp çekip gitti!

36. bölüm itibariyle Nare karakterinin yurtdışına gitmesiyle dizinin kamera arkasında da yeni gelişmeler yaşandı. Tuba Büyüküstün, daha önce birlikte oynadığı Engin Günaydın ve senarist Eylem Canpolat’ın da varlığıyla birlikte adeta Sefirin Kızı dizisine destek vermek için teklifi kabul etti.

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisinde kimi oynayacak? 7

Nare ve Sancar aşkı-destanı üzerine kurulan hikaye, Nare’nin, gidişiyle nasıl bir yön kazanacak? Şimdi akıllarda bu soru var! Tuba Büyüküstün’ün Nare’yi oynayıp oynamayacağı sorusu ise yanıtını buldu.

Büyüküstün’ün Sefirin Kızı dizisine sürpriz bir karaktere hayat vereceği öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından yaptığı açıklamada Tuba Büyüküstün başka bir karakteri oynayacak.

Oyuncu, adeta dost elini uzatarak dizinin ekibine büyük bir güç verdi! Kızlarıyla Sefirin Kızı dizisi için Bodrum’a yerleşme kararı alan Tuba Büyüküstün’ün Sancar’ın (Engin Akyürek) karşısına yeni bir kadın karakter olarak çıkacağı ve projede herhangi bir zaman atlamasının da yaşanmayacağı öğrenildi.

Nare’nin gidişi ile birlikte gelecek olan bu karakter için meraklı bekleyiş başladı! Bakalım Büyüküstün kimi oynayacak? Gelişmeleri biz de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz…