Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci, Kadın dizisinden sonra bu kez fantastik bir diziyle geliyor!

Özge Özpirinçci, Kadın dizisinden sonra bu kez fantastik bir diziyle geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yıl Şubat ayında ekrana veda eden Kadın dizisinde Bahar karakteri ile izleyenlerin kalbine dokunmuş, oyunculuğu ile büyük takdir görmüştü Özge Özpirinçci. Oyuncu, yaklaşık bir yıldır ekranlarda yok. Bir süre dinlenmeyi tercih etti. Uzun zamandır da Marmaris-Bodrum-İstanbul hattında gidip geliyor. Tatilini uzattı ve enerjisini topladı, şimdilerde de yeni projesi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor!

Özge Özpirinçci, bu kez dijitale çekilecek bir dizide oynayacak. Netflix için çekilecek olan ve kod adı Bir Denizaltı Hikayesi olan dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile partner oluyor bu kez. İki ünlü ve başarılı ismi bir araya getiren diziyle ilgili heyecan da artıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ, son olarak Show TV’de ekrana gelen Çarpışma dizisinde Elçin Sangu ile kamera karşısına geçmişti. Bu kez Özge Özpiriçci ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi iki başarılı ismi buluşturuyor bu yeni proje.

Dizide ayrıca Ertan SabanEcem Uzun ve Alper Saldıran da rol alıyor. Sadece İstanbul, değil, aynı zamanda İzmir ve Cunda da çekim yapılacak mekanlar arasında.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre, dizinin çekimleri 30 Ocak’ta başlayacak. İki ünlü isim bu kez hayranlarını şaşırtacak bir hikaye ile kamera karşısına geçecek. Fantastik bir dizi olan Bir Denizaltı Hikayesi dizisi, 2021 yılında izleyici ile buluşacak.