Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in Kara Para Aşk dizisinden şaşırtan bir gelişme daha!

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in Kara Para Aşk dizisinden şaşırtan bir gelişme daha!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılında yayınlanmaya başladığında büyük ilgi gören bir yapımdı Kara Para Aşk dizisi. Mart ayında başlayan dizi, 2015 yılının Temmuz ayına kadar sürmüştü. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek, bu dizide partner olarak birbirlerine çok yakıştırılmışlar ve efsane bir dizi olarak televizyon tarihimize geçen bir hikayede rol almışlardı.

İkili aradan geçen uzun yılların ardından geçtiğimiz sezon da Sefirin Kızı dizisinde yine sürpriz bir şekilde birlikte yeniden başrolde yer aldılar. Pek çok izleyici için Kara Para Aşk dizisi hala hatıralardayken Sefirin Kızı dizisindeki bu güzel buluşma da merakla izlendi.

Kara Para Aşk dizisi ise Türkiye’de biten yolculuğunun ardından dünyanın farklı ülkelerine satıldı ve macerasına devam etti. Şu sıralar ise dijital platform Netflix’te yayınlanmasından sonra bir başka güzel gelişme ile gündeme geldi!

Ay Yapım imzalı dizinin senaryosunu, şu sıralar Yargı dizisiyle ismi sürekli anılan başarılı senarist Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat yazıyordu. Erkan Can’ın da başrolde yer aldığı Kara Para Aşk’ın yönetmenliğini ise Ahmet Katıksız üstlenmişti.

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in Kara Para Aşk dizisinden şaşırtan bir gelişme daha! 8

Türkiye’de yayınlandığı süreçte çok konuşulan ve hikayesiyle de beğeni toplayan bir yapımdı. Ekranın çok sevilen bu dizisi, Netflix Almanya’da yayınlanmaya başladı ve en çok izlenenler listesinde ilk sıraya çıkmayı başardı! Aradan geçen 6 yılın ardından Kara Para Aşk dizisinin bu başarısı, dizinin takipçilerini de sevindirecek bir gelişme olarak medyaya yansıdı.

Dizi nişanlısı öldürülen Ömer Komiser ile nişanlısının yanında cesedi bulunan adamın kızı olan Elif’in yollarının kesişmesini anlatmaktaydı. Aksiyon sahnelerinin yanı sıra polisiye hikayesi de beğeni topladı.

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in Kara Para Aşk dizisinden şaşırtan bir gelişme daha! 9

Netflix platformu, diziyi farklı ülkelerde de yayınlamıştı. Hollywood’un ünlü oyuncusu Barbra Streisand da bu sayede Kara Para Aşk dizisini izlemiş ve övgü dolu bir paylaşım yapmıştı sosyal medya hesabından. Ünlü oyuncu,
““Jim ve ben muhteşem Türk dizisi Kara Para Aşk’ı her akşam sabah 4’e kadar Netflix üzerinden izliyoruz. Bu iki oyuncu harika! Oyuncu kadrosunun geri kalanı da… Dizi sizi öyle bir yakalıyor ki izlemekten vazgeçemiyorsunuz” yorumunu yapmıştı.

Streisand’ın bu paylaşımının ardından Tuba Büyüküstün de paylaşımı kendi hesabından yayınlayarak “Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Bunun benim için ne kadar önemli olduğunu bilemezsiniz. Teşekkür ederim.” notunu iletmişti…