Ana sayfa Dizi Haberleri Dizileri arka arkaya finale giden Fox TV’den oyuncularıyla büyük dikkat çeken bir dizi daha geliyor!

Dizileri arka arkaya finale giden Fox TV’den oyuncularıyla büyük dikkat çeken bir dizi daha geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon başından beri diziler konusunda bazı şanssızlıklar yaşayan kanallardan birisi de Fox TV. Boş bir gün bırakmamak için ardı ardına pek çok dizinin hazırlıklarını aynı anda başlatan kanal, bir dizisinin reytinginin düşmesi neticesinde fazla beklemeden biletini keserek yenisini ekrana sürme stratejisi sürüyor.

Hepsi birbirinden iddialı kadrolarla sezon başından peri pek çok dizisi yayına giren kanalda çok geçmeden final haberleri de arka arkaya gelmeye başladı! Yaz sezonundan gelen Aşk Mantık İntikam halen yayında. 5. sezonuyla Yasak Elma, zaten Fox TV’nin vazgeçilmezi.

Aynı zamanda Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de ortalama reytingleriyle kanalı şimdilik zorlamayan bir yapım. Mahkum ise daha ilk bölümünden itibaren heyecanla takip edilen Fox TV’nin çok başarılı yapımlarından birisi olarak ekranda.

Dizileri arka arkaya finale giden Fox TV'den oyuncularıyla büyük dikkat çeken bir dizi daha geliyor! 15

Kanunsuz Topraklar isimli dönem dizisine büyük ümit bağladı kanal. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in başarılı oyunculukları ve ekran uyumu da tuttu ancak ne yazık ki bu özel yapıma beklenen ilgi bir türlü sağlanamıyor! Yine de kanal için gözde bir yapım olarak ekranda devam ediyor.

Bu arada Aslıhan Güner’in Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinden sonra merakla beklenen projesi Uzak Şehrin Masalı, Fox TV’ye büyük hüsran yaşatan bir yapım oldu! Sezon başında bir kaç bölüm yayınlandı ve sona erdi. Beklenen reytingi alamayan 5 dizi daha final yaptı yeni sezonda. Son Yaz, Elbet Bir Gün, Misafir, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları final yaptı, Elkızı ise 30 Ocak akşamı yayınlanacak 13. bölümle bitiyor. Reytingleri düşük olan dizileri kanal uzatmadı ve fazla beklemeden bitirdi.

Dizileri arka arkaya finale giden Fox TV'den oyuncularıyla büyük dikkat çeken bir dizi daha geliyor! 16

Fox TV, final kararlarını verirken, hazırlanmakta olan yeni dizilerin varlığı nedeniyle de daha rahat. El Kızı bitiyor ama yerine yine son derece iddialı bir yapım geliyor! Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban’ın yer aldıkları Son Nefesime Kadar isimli dizinin de yakında ekranda olması bekleniyor.

Kanalın Cumartesi akşamı ekrana gelen “Maske Sen Kimsin?” yarışması da tuttu. Pazar akşamı ise El Kızı yayınlanıyordu ama onun yerine Son Nefesime Kadar dizisinin gelmesi bekleniyor. Dizide ayrıca Begüm Birgören, Rojda Demirer, İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey ve Baran Bölükbaşı da rol almama. Polisiye türündeki dizide iki çocuğundan birisini kaybetmiş, 46 yaşındaki Mihre isimli bir kadın polisin, kayıp vakası üzerinden yaşadığı olaylar ekrana getirilecek.

İşte dizinin ilk tanıtımı: