Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisi başlamadan kostümler sosyal medyada dillere düştü!

Üç Kız Kardeş dizisi başlamadan kostümler sosyal medyada dillere düştü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin merakla beklenen dizileri arasında Üç Kız Kardeş dizisi de yer alıyor. Uzun süredir medyanın gündemine gelen dizinin çekimleri, bazı oyuncuların koronavirüse yakalanmasının ardından ertelenmişti. Nihayet yakın zamanda çekimleri başlayan dizinin ilk tanıtımı da yayınlandı. Merak arttıran tanıtım, aynı zamanda sosyal medyada farklı yorumlara da neden oldu.

İclal Aydın’ın aynı adlı çok satan romanından diziye uyarlanan Üç Kız Kardeş, ekranın yeni gözde dizilerinden birisi olmaya aday görünüyor! Dizinin genç oyuncu kadrosu, farklı yapımlarda yer alarak izleyicinin beğenisini kazanmış isimlerden oluşmakta.

İclal Aydın, romanını yazdığı dizide Reha Özcan ile partner olurken, kızlarını da yine sevilen başarılı üç genç oyuncu Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Özgü Kaya oynuyor. İclal Aydın Nesrin, Reha Özcan ise Sadık rolünde.

Üç Kız Kardeş dizisi başlamadan kostümler sosyal medyada dillere düştü! 9

Çekimleri Ayvalık’ta yapılan dizinin mekanları da izleyiciyi görsel olarak çok çekecek gibi görünüyor. Ayvalık ve çevresinin muhteşem doğası eşliğinde anlatılacak olan hikayede sakin bir hayat süren anne ve babanın üç kızının değişen hayat hikayeleri ele alınacak. Kızların büyüyüp hayata atılmalarından sonra yaşayacakları olaylar, izleyiciyi de derinden etkileyecek bir hikayeye sahip.

Henüz Üç Kız Kardeş dizisinin yayın günü belli değil ancak tanıtımın da dönmesiyle birlikte yakın zamanda yayınlanması tahmin ediliyor. Ayvalık’ın deniz kenarında eski ve sıcak bir evinde yaşayan aile ile birlikte dizinin ilk tanıtımı sosyal medyada farklı yorumlar aldı.

Dizinin üç kız kardeşinin kıyafetleri, kimi izleyiciler tarafından fazla ‘masalsı’ bulundu. Pamuk Prenses filmine atıfta bulunan bazı izleyiciler, dram dizisine bu tarz bir kıyafeti pek de anlamlı bulmadı.

Türkan, Dönüş ve Derya isimli üç kız kardeşin, anne ve babalarıyla sevgi dolu bir hayatın içinden bambaşka zorluklarla dolu hayatlarına atılmalarından önceki mutlu aile halleri yansıtılmakta tanıtımda. Bu nedenle de o günlere adeta bir hayal gibi bakılmaya çalışılmış gibi duruyor tanıtımda. Fakat hikayenin dramatik yönü düşünülünce, izleyici için bu masalsı durum biraz fazla kaçmış anlaşılan!

Çiçeklere süslü salıncaklar, mutlu mesut aile, masallardaki prensesler gibi giyinmiş üç kız kardeş… İşte tanıtımdaki bu karelere kimi izleyiciler “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler filmi mi çekiliyor?” diyerek eleştiri yaparken, kimileri de Küçük Kadınlar dizisine benzetmekte.  Disney filmlerinin karakterlerine benzeten ve tanıtımı beğenenler de çok tabii…

Yorumlar farklı ancak beklentiler doğrultusunda kimi izleyici için tanıtım pek tatmin edici olmasa da kimileri için de ekrandaki bu masalsı şölen beğeni kazanmış… Bakalım dizi başladıktan sonra izleyiciden nasıl tepkiler, yorumlar gelecek? İşte tanıtımla birlikte yapılan yorumlardan bir kaçı…

Üç Kız Kardeş dizisi başlamadan kostümler sosyal medyada dillere düştü! 10 Üç Kız Kardeş dizisi başlamadan kostümler sosyal medyada dillere düştü! 11