Ana sayfa Müzik Tuğba Altıntop dört şarkılık albüm yaptı

Tuğba Altıntop dört şarkılık albüm yaptı

tarafından ker_def

Evde geçirdiği kaza sonrası bir dizi ameliyat geçirerek yüzü değişen Tuğba Altıntop, uzun bir aradan sonra müzik dünyasına geri döndü. Altıntop, ‘La La’ isimli dört şarkıdan oluşan bir albüm yaptı.

Tuğba Altıntop’un Akşam’da yayınlanan röportajı…

Bir dönem müzik çalışmanız olmuştu ama devamı gelmemişti. Uzun bir aradan sonra albüm çıkarmak nereden aklınıza geldi?

İlk yaptığım çalışmayla şimdiki yaptığım çalışma arasında tabii ki fark var. Zamanla tecrübe edindim. Kendimi ve müzik severleri tanıdım. Şu anda çok güzel şarkılar buldum. Başarılı bir çalışma yapmak istedim. Ozan Doğulu ile yaptığım çalışmada mükemmel bir sinerji yakaladım. Ayşen ve Ozan (Doğulu) olmasaydı zaten bu çalışma olmazdı. Yeni şarkılarımın sounduyla eminim yeni bir müzik anlayışıyla karşılarına çıkan Tuğba’yı gördüklerinde benim ne demek istediğimi anlayacaklar.

İlk albümünüz sizi tatmin etmiş miydi?

Tabii ki beni ve sevenlerimi tatmin etmişti. Şimdi yaptığım ise pop tarzında. Bu demek değildir diğer tarzdaki şarkılarımı da okumayacağım.

Peki bu albüm için kimlerin kapısını çaldınız?

Bu albümümde ‘Hoşuna mı Gidiyor?’, ‘Aman Aman’ gibi hit şarkıların bestecisi Kemal Şimşekyay ile çalıştım. Albümdeki üç hareketli şarkının söz yazarı Ayşen, bestecisi Kemal Şimşekyay’dır. Ayrıca Serdar Ortaç’ın da slow bir şarkısını seslendirdim. Değerli müzisyen Ozan Doğulu albümün aranjelerini yaptı. Bu ortak çalışmadan büyük bir keyif aldım.

Serdar Ortaç’tan şarkı almak göründüğü gibi kolay oldu mu?

Serdar Ortaç ile dostluğum 1995 yılına dayanıyor. Onun slow bir şarkısını okumak bana bu albümde nasip oldu. Müzik koordinatörümüz sayesinde ‘Doyabilsem’ ile tanıştım ve 4’te 4 tamamlanmış oldu.

‘La La’ şarkısının sizin için özel bir anlamı var mı?

‘La La’ şarkısının demosunu duyduğumda çok etkilenmiştim. Hem şarkıcı hem de bir dinleyici olarak bu şarkı benim olmalı demiştim. Umuyorum ki müzikseverler bu şarkıyı en az benim kadar seveceklerdir.

ZORUNLU AMELİYATLARIM OLDU

Albüm satışlarının neredeyse hiç olmadığı bu dönemde albüm çıkarmak sizin için riskli değil mi?

Müzik sektöründe günden güne işlerin zorlaştığını biliyorum. Fakat herkes bir şekilde müzik sektörü için emek veriyor. Sonuçta biz de şarkılarımızla müzikseverleri hem mutlu etmek hem de hüzünlerine ortak olabilmek için çalışmalarımızı yapıyoruz. Tabii ki de her iş bir risktir. Ben işimi seviyorum ve bu riski göze alıyorum.

‘Ya beğenmezlerse’ diye endişe yaşıyor musunuz?

Yaptığımız işi beğenenler ve beğenmeyenler olacaktır. Üzerinde çok düşünülerek ve emek harcanarak yapılmış bir iş. Herhangi bir tereddüttüm yok. Müzikseverlerin beğeneceğine inanıyorum.

Geçirdiğiniz bir kaza sonucu bir dizi estetik ameliyat oldunuz ve görünümünüzde büyük bir değişiklik oldu. Biz bile sizi tanıyamadık. Siz kendinizde değişimden memnun musunuz?

Geçirdiğim kazanın kimsenin başına gelmesini istemem. Ameliyatlar bir zorunluluktur. Kendimde çok büyük bir değişim olduğunu düşünmüyorum. Bu halimden de memnunum. Allah’a şükür.

Yeni imajınıza dışarıdan tepkiler aldınız mı?

Çok uzun bir süre sarışındım. Fakat kariyerime başladığım zamanlarda imajım şimdiki halimden farklı değildi. Dolayısıyla insanlar da yadırgamadı.

TATİLLERDE YAN YANAYIZ

Peki yeni albümünüzle birlikte konser çalışmalarınız olacak mı?

Müzikseverlerle ben de buluşmak istiyorum. Onlarla birlikte şarkılarımı hep bir ağızdan söylemek en büyük dileğim. Bakalım zaman neyi gösterecek.

Yanlış hatırlamıyorsak kızlarınızla görüşememekten yakınıyordunuz. Cephede son durumlar nedir?

Artık kızlarımla birlikteyim. Onlarla çok güzel zamanlar geçiriyorum. Tatillerde yan yanayız. Geçmişte yaşananlar artık söz konusu değil. Ben çok mutluyum. Kızlarımla dilediğim gibi vakit geçiriyorum.

Şu anda özel hayatınızda mutlu musunuz?

Elbette mutluyum. Hayatta en önemli unsur sağlıktır. Kızlarım, ailem ve dostlarım herkes sağlıklı ve yanlarında olduğum sürece tabii ki de huzurlu ve mutluyum.

KİMSEYE AH ETMEM

Hayatınızda ‘nefret, kin ve ah’lar var mı?

Ben her zaman pozitif bir insan oldum. Hiç kimseyle ilgili kötü şeyler düşünmem. Hayattan gelen her şeye hazırlıklı oldum. O nedenle kimseye ah etmem ve nefret duygusunu içimde barındırmıyorum. Hayata pozitif bakan arkadaşlarımla ve ailemle güzel, dolu dolu vakit geçirmeyi seven bir insanım. Sürekli işlerimle meşgulüm. Evlatlarımla, ailemle, dostlarımla baş başayım. Bir insan hayattan başka ne isteyebilir ki?

SU ELNUR’U BAŞARILI BULUYORUM

Kızınız Su Elnur’un da sesinin güzelliği herkes tarafından biliniyor. Birlikte çalışmayı düşündünüz mü?

Ben evladımın sesini çok beğeniyorum. Onun çok başarılı olmasını istiyorum. Anne-kız bir şarkı söylemekten büyük mutluluk duyarım. İnşallah böyle bir proje olur.