Ana sayfa Dizi Haberleri Tuğçe Karabacak’a ‘saçını başını yolmak istiyorum’ mesajları geliyor

Tuğçe Karabacak’a ‘saçını başını yolmak istiyorum’ mesajları geliyor

tarafından ker_def

Kanal D’de ekrana gelen ‘Koca Koca Yalanlar’da evli bir çifti ayıran Sude karakterine hayat veren Tuğçe Karabacak, “Onaylayacağım biri değil. Hayatımda böyle biri varsa, arkadaşlığımızı sorgularım” dedi.

Milliyet gazetesine konuşan Tuğçe Karabacak, ‘Koca Koca Yalanlar’ dizisiyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Vaktinin büyük kısmını sette geçiren oyuncu, boş zamanlarında resim yapıyor.

Karabacak, başarılı rolüyle diziler arasında en sevilmeyen kadın oyuncular listesine de adını yazdırdı.

Sude karakterini gerçekçi olan canlandırması ile dikkatleri üzerine çekmekte.

Rolü nedeniyle tepki geleceğini bildiğini söyleyen Karabacak, “Bunu göze aldım. Rolümün inandırıcılığı ne kadar yüksekse, tepkiler de o kadar çok oluyor. Gerçek hayatta böyle insanlar var. O yüzden eleştirilere takılmıyorum. Bu, rolümü iyi yaptığım anlamına geliyor” diye konuştu.

Tuğçe Karabacak'a 'saçını başını yolmak istiyorum' mesajları geliyor 7

Sosyal medyadan da ilginç tepkiler aldığını anlatan Karabacak, “Hakarete varan yorumlar olabiliyor. ‘Sana uyuz oluyorum. Saçını başını yolmak istiyorum. Ama bunun bir dizi olduğunu biliyorum’ diyorlar” şeklinde konuştu.

Sude’yi kendisinin de onaylamadığını anlatan Karabacak, hayatında böyle birisi varsa onunla arkadaş olmayı sorgulayacağını da ifade etti.

Karabacak, “Ama büyük konuşmamak gerekiyor. İnsanlar, büyük kırılmalar yaşıyor ve bunun onlarda nasıl bir dönüşüm yarattığını bilemiyoruz” demeyi de ihmal etmedi.