Ana sayfa Dizi Fragmanları Tüm gözler Annemizi Saklarken’de! Bakalım fırsatı değerlendirebilecek mi?

Tüm gözler Annemizi Saklarken’de! Bakalım fırsatı değerlendirebilecek mi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yılbaşı tatili, koronavirüs arası derken televizyon dizileri deyim yerindeyse karman çorman oldu. Bu da Star TV’nin reytinglerden yana büyük sıkıntı çeken dizisi Annemizi Saklarken için büyük bir fırsat yarattı. Zira bu akşam ekrana gelecek Annemizi Saklarken’in karşısında hiçbir rakip bulunmuyor.

Star TV’nin büyük iddialarla ekrana getirdiği Annemizi Saklarken dizisi tam bir hayal kırıklığı oldu. Reytinglerde bir hayli başarısız olan dizi ezber bozan hikayesine rağmen istediği reyting puanlarını elde edemedi

Yılbaşı tatili nedeniyle bu hafta hiçbir dizinin yeni bölümü ekrana gelmezken Annemizi Saklarken dizisi çalışmayı tercih etti. Dolayısıyla bu akşam dizinin yeni bölümü izleyiciyle buluşacak. Bu durum, bir süredir dizilerin yeni bölümlerini seyredemeyen izleyici için iyi bir seçenek olacak. Annemizi Saklarken dizisi için de büyük bir fırsat…

Tüm gözler Annemizi Saklarken’de! Bakalım fırsatı değerlendirebilecek mi? 7

Bu akşam ne Sadakatsiz ne de Kuruluş Osman ne de Kanunsuz Topraklar var. Dolayısıyla bu hafta meydan Annemizi Saklarken dizisine kaldı. Eğer dizi bu fırsatı değerlendirip de izleyici kazanabilirse durumu büyük bir avantaja çevirebilir.

OJO Pictures’ın Star TV için çektiği dizinin başrollerinde Kutsi ve Hande Doğandemir yer alıyor. Hatice Aslan ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi çok güçlü isimler de eşlik ediyor. Dizi, zengin koca arayan ve bu uğurda çocuklarını harcamaktan çekinmeyen bir kadının avcı pozisyonundan ava dönüşmesini anlatıyor.

Bu akşam ekrana gelecek beşinci bölümün tanıtımı izleyiciyi yine çok heyecanlı bir bölümün beklediğini gösteriyor. Özellikle bugüne kadarki rollerinden farklı olarak psikopat bir karakteri canlandıran Kutsi ile zengin koca bulmak uğruna çocuklarını ihmal eden bir kadına hayat veren Hande Doğandemir’in oyunculukları dikkat çekiyor.