Ana sayfa Dizi Haberleri Tüm kadro toplandı, bir tek kişi ikna edilemedi! Leyla İle Mecnun dizisinin yeni versiyonu çıkmazda!

Tüm kadro toplandı, bir tek kişi ikna edilemedi! Leyla İle Mecnun dizisinin yeni versiyonu çıkmazda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2011-2013 yılları arasında TRT1’de yayınlanan absürt komedi türündeki Leyla ile Mecnun dizisi, ekranlara damgasını vurmuş bir yapım olarak hala hatıralarda. Dizinin yeni versiyonunun çekileceği ile ilgili bilgiler bir süre önce gündeme gelmişti. Meraklılarının heyecanla bekledikleri diziyle ilgili son gelişmeler ise biraz can sıkıcı!

Sadık bir izleyici kitlesi tarafından izlenen bir yapımdı Leyla İle Mecnun dizisi. Ekranın fenomen olmuş bu projesi şimdi Acun Ilıcalı’nın yeni açtığı dijital platformu Exxen için çekilecek.

Ilıcalı, diziyi yeniden çekmek için tüm hakları satın aldı. Aradan geçen 7 yılın ardından dizinin tüm kadrosunun toplanması için de bir süredir çalışmalar yapılıyor.

Tüm kadro toplandı, bir tek kişi ikna edilemedi! Leyla İle Mecnun dizisinin yeni versiyonu çıkmazda! 8

Yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı dizinin Haziran ayında çekimlerinin başlamasına planlanıyor. TRT’nin bu fenomen dizisinin başladığı günden bu yana 10. yaşının kutlandığı bir dönemde yeniden çekilecek olması, müdavimlerini de bir hayli sevindirdi.

Tüm kadro toplandı, bir tek kişi ikna edilemedi! Leyla İle Mecnun dizisinin yeni versiyonu çıkmazda! 9

Merakla beklenen dizi ile ilgili gelen bilgileri Gazeteci Birsen Altuntaş tv100’deki haberinde paylaştı. Eski kadronun yeniden toplanacağı dizide bir tek Erdal Bakkal’ı oynayan Cengiz Bozkurt’un ikna edilemediği konuşuluyor.

Yönetmenliğini yine Onur Ünlü’nün yapacağı dizinin yeni versiyonu için tüm eski kadronun ‘Biz varız’ dediği ama Cengiz Bozkurt’un ikna edilemediği konuşuluyor.

Bu kriz sonrasında diziyle ilgili yaşanacak yeni gelişmeler merak konusu! Cengiz Bozkurt’suz bir Leyla İle Mecnun mu çekilecek, yoksa oyuncu bir şekilde ikna edilebilecek mi? İlerleyen günlerde bu durum netleşecek…