Ana sayfa Dizi Haberleri Tünelin ucundaki ışık göründü! Süslü Korkuluk’tan beklenen haber nihayet geldi!

Tünelin ucundaki ışık göründü! Süslü Korkuluk’tan beklenen haber nihayet geldi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – İlk duyurulduğu günün üzerinden neredeyse dört ay geçen Süslü Korkuluk dizisi arka arkaya yaşadığı talihsizliklerle gündemdeydi. Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’i başrollerde bir araya getiren diziden nihayen beklenen haber geldi.

Süslü Korkuluk’un ilk duyurusu yapıldığında 2021’in son günlerinden biriydi. Dizinin ilk tanıtımı ise 2022’nin ilk gününde paylaşıldı. Büyük heyecan yaratan dizi ondan sonra arka arkaya birçok talihsizlik yaşadı ve bir türlü sete çıkamadı.

Ancak Süslü Korkuluk’tan nihayet beklenen haber geldi. Dizi nihayet sete çıktı, çekimlere başladı. Bu da demek oluyor ki Süslü Korkuluk dizisinde nihayet son aşamaya geçildi.

Tünelin ucundaki ışık göründü! Süslü Korkuluk’tan beklenen haber nihayet geldi! 7

OGM Pictures tarafından çekilen Süslü Korkuluk dizisinin önce TV8’de yayınlanacağı öğrenilmişti. Ancak kanal ve yapım şirketi arasında çıkan anlaşmazlık üzerine anlaşma bozuldu. Yapım şirketinin görüşmelerinin ardından Netflix dizinin haklarını satın aldı.

Ardından başrol oyuncusu olacağı belirtilen Alina Boz diziden ayrıldı. Resmi açıklama yapılmasa da gerekçesinin basında çıkan “Çağatay Ulusoy, başrolde Alina Boz’u istedi” haberleri olduğu belirtildi. Ardından başrol için Esra Bilgiç’le anlaşıldı.

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği Süslü Korkuluk dizisi için bugüne kadar Salih Bademci, Olgun Şimşek, Engin Şenkan, Ece Sükan’la anlaşıldı. Çağatay Ulusoy’un Peyami adlı terziyi oynayacağı dizide aşık olacağı Esvet karakterine ise Esra Bilgiç hayat verecek.

Dizinin ne zaman ekrana geleceği henüz belli değil. Ancak en az üç sezon süreceği belirtiliyor. Senaristleri şu an, daha önce ulusal kanal için yazılan bölüm senaryolarını Netflix’e uyarlıyor.